Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru o SARCINA USOARA

Desi sarcina este o perioada minunata si de neinlocuit, vei descoperi ca are si partile ei dificile. Iata cateva sfaturi sa treci cu bine peste ea.

Nu te arata niciodata prea dispusa sa primesti sfaturi

Daca din politete sau amabilitate sau curiozitate permiti unei singure persoane sa iti dea un singur sfat, nu vei mai scapa!

Nu asculta prea multe povesti despre nastere!

Daca doresti sa iti faci o idee despre ce presupune nasterea naturala si operatia cezariana uita-te pe youtube, citeste bloguri apartinand unor moase sau doula, dar in nici un caz nu accepta destainuiri !Nici o nastere nu se compara cu alta!

Nu cere niciodata parerea nimanui (in afara de fericitul viitor tatic) in legatura cu numele copilului

Exceptand cazul in care doresti sa afli cum o chema pe strabunica sotului tau, pe cumnata nasei, pe copilul genial al vecinei prietenei mamei tale, desigur ! Toata lumea va avea cate un nume (de cele mai multe ori ciudat) preferat.

Ascunde-ti burta

Stai, nu te enerva..inca. Sa vezi cat de enervant va fi cand persoane straine vor simti un imbold de nestavilit de a atinge burta de gravida. Justificari? Din plin!

Citește și:

Nu iti face planuri legate de aspectul fizic

Stim, este legendar, gravidele radiaza, sunt superbe, iar prin reviste exista gravide la fel de slabe ca fotomodelele. Realitatea este ca cel putin in trimestrul 3 de sarcina castigul ponderal este important. Daca accepti ca asta este o realitate temporara vei depasi momentul cu gratie.

Afla mai multe despre sarcina si nastere

Foto: sarcina gravida in verde - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.