circumcizia sporeste placerea sexuala

Circumcizia, care scade riscul de infectare cu virusul HIV cu pana la 60% pentru barbati, le ofera acestora si o mai mare satisfactie sexuala, potrivit unui sondaj ale carui rezultate au fost prezentate intr-o conferinta stiintifica despre SIDA, care se incheie miercuri, la Roma.

Studiul a fost realizat in Uganda, in 2009, de cercetatorii de la Universitatea Makerer. In cadrul acestui studiu, 316 barbati au fost circumcisi, in intervalul februarie - septembrie 2009. Media lor de varsta era de 22,7 ani.

La un an de la operatie, 220 dintre barbatii circumcisi erau activi din punct de vedere sexual, iar 27,7% dintre acestia foloseau cu regularitate prezervativul.

Citeste si:

Circa 87,7% dintre ei le-au declarat organizatorilor studiului ca era mai usor pentru ei sa ajunga la orgasm dupa ce au fost circumcisi, iar 92,3% dintre voluntari au declarat ca obtin astfel o mai mare satisfactie sexuala, scrie MEDIAFAX.

Tinand cont de esantionul limitat, studiul a fost prezentat intr-o sectiune secundara a conferintei, rezervata unor subiecte insolite

Citeste articolul integral pe 9am.ro

Citeste zilnic articole sanatoase pentru o viata fericita!
Urmareste-ne si pe Facebook :)
Suntem peste 30.000 de oameni fericiti si sanatosi.
Intra si tu in comunitatea noastra!
Iti plac articolele noastre despre sanatate si diete?
Urmareste-ne si pe Facebook!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Kudika sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Vrei sa primesti zilnic informatii despre sanatate, tratamente naturiste si diete? Urmareste-ne pe Facebook!