Setari Cookie-uri

Sanii mici si sanii mari: Lucruri pe care trebuie sa le stii

Sanii reprezinta semn de sanatate, fertilitate si feminitate pentru orice femeie si au o sensibilitate variata in functie de foecare femeie in parte.

Sanii reprezinta semn de sanatate, fertilitate si feminitate pentru orice femeie si au o sensibilitate variata in functie de foecare femeie in parte.


despre sani mici si sani mari

Daca ai sani mici...



Femeile cu sani mici nu trebuie sa se ingrijoreze din acest punct de vedere. Chiar daca barbatii sunt mai atrasi de forme voluptuoase, totusi sa stiti ca sanii mici au cele mai mari sanse sa fie mai sanatosi.

Iata ce trebuie sa stii despre sanii mici:



- sanii mici sunt astfel nu din cauza insuficientei cresteri a glandei mamare, ci din lipsa tesutului adipos in glanda sanului. Din aceasta cauza, sanii mici sunt mult mai sensibili, mai erogeni si mai feriti de unele patologii legate de tesutul gras care are si functie endocrina. Tocmai de aceea marea majoritate a femeilor care au sani mici acuza o sensibilitate mai mare a glandei mamare.


- sanii mici sufera mai rar de afectiuni, tocmai datorita faptului ca sunt mai sensibili. Astfel un mic chist devine deja dureros si este foarte usor perceput de femeie, ceea ce o determina sa se prezinte la medic.


- femeile cu sani mici fac mai rar cancer la san. Aceasta pentru ca hormonii sexuali feminini par a fi implicati in sensibilizarea sanului

- femeile cu sani mici in general nu au exces de hormoni sexuali (hormonii sexuali determina cresterea snailor) si nici nu fac patologii genitale, chisturi ovariene, fobroame uterine etc.


- femeile cu sani mici trebuie totusi sa fie atente la displazia mamara. Este recomandata o ecografie mamara la fiecare an, de control.

- nu se recomanda folosirea tratamentelor cu hormoni pentru cresterea sanilor (induc cancer) si nici a tratamentelor naturiste care au fitoestrogeni (au acelasi efect).

- implantul mamar pentru marirea sanilor este recomandat dupa nastere, eventual dupa ce femeia a nascut numarul de copii pe care ii dorea. In genral dupa nastere sanii raman mai mari, de aceea multe femei cu sani mici ajung sa aiba dimensiunea sanilor dorita dupa nastere, astfel ca nu mai este necesara o interventie de marire a sanilor;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.