Setari Cookie-uri

Afla daca esti 'amenintata' de osteoporoza!

20 octombrie 2011 este Ziua MondialaImpotriva Osteoporozei, un pretext deosebit pentru a le arata mamelor noastre ca ne pasa de sanatatea lor.Multe mame ar aprecia cu adevarat un cadou care sa le faca mai fericite, mai sanatoase si care sa le pastreze in viata copiilor lor cat mai mult posibil. Prin pachetul “Multumesc, mama!”, ele vor afla de la cei mai buni medici daca sufera de osteoporoza si vor beneficia de cele mai noi si mai eficiente metode de tratament.

20 octombrie 2011 este Ziua MondialaImpotriva Osteoporozei, un pretext deosebit pentru a le arata mamelor noastre ca ne pasa de sanatatea lor.Multe mame ar aprecia cu adevarat un cadou care sa le faca mai fericite, mai sanatoase si care sa le pastreze in viata copiilor lor cat mai mult posibil. Prin pachetul Multumesc, mama!”, ele vor afla de la cei mai buni medici daca sufera de osteoporoza si vor beneficia de cele mai noi si mai eficiente metode de tratament.

osteoporoza

Riscul de osteoporoza

Clientii interesati de primirea kit-ului vor afla detalii de la reprezentantii din receptiile REGINA MARIA, de pe site-ul http://reginamaria.ro/multumescmama/sau sunand la tel: 021 9268.

Osteoporoza este maladia silentioasa deoarece, de obicei, diagnosticul se pune tardiv, atunci cand apar complicatii: fracturile vertebrale si de sold. Aceasta boala, in 80% din cazuri, apare post menopauza, de unde si concluzia ca toate femeile dupa menopauza ar trebui sa-si faca teste screening pentru diagnosticare. Exista doua tipuri de teste: teste screening care se refera la ultrasonografia calcaneana sau falangeana si test de diagnostic care se refera la DEXA, care stabileste diagnosticul de osteoporoza inainte de aparitia complicatiilor.„a declaratDr. Magda Parvu, Medic PrimarReumatologie, Doctor in Stiinte Medicale,Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA.

Citește și:

Programul „Multumesc, mama!” este centrat pe ideea de preventie si permite diagnosticarea din timp a osteoporozei astfel incatmama dumneavoastra sa isi pastreze sanatatea si independenta cat mai mult timp. Testele medicale nedureroase si foarte precise pot oferi informatii despre sanatatea oaselor inainte ca problemele sa apara. La primul control, medicul ii va recomanda un test numit “osteodensitometrie” sau DEXA, daca mama dumneavoastra are peste 65 ani sau are un risc de a avea osteoporoza.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.