Setari Cookie-uri

Trei produse care iti intaresc sistemul imunitar

Cum in sezonul rece sunt schimbari bruste de temperatura si pericolul de a raci este la tot pasul, exista mici trucuri care iti asigura o protectie buna impotriva racelii si gripei.

Cum in sezonul rece sunt schimbari bruste de temperatura si pericolul de a raci este la tot pasul, exista mici trucuri care iti asigura o protectie buna impotriva racelii si gripei.


Pe langa indemnul de a consuma de fructe si legume, specialistii ne recomanda produse naturale cu ajutorul carora sa luptam impotriva diferitelor afectiuni.


Printre semnele clinice ale virozelor respiratorii se numara congestia nazala, stranutul, tusea, durerile in gat, dureri usoare de cap, febra, starea de oboseala. Potrivit unui studiu, in medie, fiecare adult este afectat de o viroza respiratorie intre o data si de trei ori pe sezon, fiecare episod clinic durand trei sau patru zile.


Un sistem imunitar puternic contribuie la limitarea riscului de aparitie a infectiilor, reduce durata de evolutie a bolii si asigura recuperarea rapida, motiv pentru care se recomanda utilizarea produselor imuno modulatoare ca mijloc de preventie.

1. Combate atacurile virale si microbiene



Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand calitati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante. Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru.
Lactoferina interactioneaza cu anumite componente microbiene si virale implicate in procesul infectiei si datorita capacitatii sale de a exercita activitate antivirala si antimicrobiana si reduce riscul repetarii episoadelor de „raceala”. Efectul bacteriostatic al lactoferinei a fost asociat cu abilitatea sa de a lega fierul. Aproape toate bacteriile au nevoie de fier si datorita proprietatilor de legare, lactoferina este in masura sa impiedice utilizarea fierului de catre bacterii.


Imunoglobulinele ce se gasesc in mod natural in colostrul muls in primele 12 ore dupa fatare sunt folosite de catre sistemul imunitar pentru identificarea si neutralizarea agentilor patogeni cum ar fi bacteriile si virusurile. Datorita actiunii diferitelor tipuri de imunoglobuline, sistemul imunitar este capabil sa recunoasca si sa neutralizeze o mare varietate de agenti patogeni.


Activit Imuno Forte este recomandat pentru profilaxia si tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu pneumonii, amigdalite, faringite, bronsite, sinuzite precum si in cazul infectiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.