Setari Cookie-uri

(P) Solutii naturale si sanatoase pentru igiena orala

Ca sa ai un zambet cuceritor si dinti de invidiat nu este obligatoriu sa faci o vizita costisitoare la stomatolog. Se poate rezolva mai usor prin preventie si prin folosirea de produse naturale pentru ingrijirea orala.

Comunicat de presa

Vei economisi timp si bani, iar procesul va fi unul bland, cu rezultate de lunga durata. Si daca ai crezut pana acum ca pentru albul imaculat al dintilor poti folosi cu succes periajul cu bicarbonat de sodiu sau cu sare in stare uscata, afla ca acestea sunt foarte abrazive si vor distruge treptat stratul protector de smalt. Deci, e momentul sa renunti la aceste metode sau sa le folosesti doar in cazuri de urgenta.

Chiar daca majoritatea persoanelor cunoaste principiul sanatos al periatului pe dinti, care intareste dintii si previne aparitia anumitor afectiuni, cei mai multi dintre noi nu cunosc mecanismul dupa care functioneaza o pasta de dinti si cum actioneaza fiecare ingredient din compozitia sa. Acest lucru ar putea fi util in alegerea unei paste de dinti mult mai eficienta pentru fiecare persoana in parte, tinand cont si de preferintele privind gustul si senzatia oferite de produs.

Citește și:

ingrijirea naturala a dintilor

Pastele de dinti Weleda sunt produse naturale certificate, unice, care se diferentiaza de pastele de dinti obisnuite prin compozitia lor naturala, fiind utilizate ingrediente valoroase precum extractele din plante medicinale, substante minerale si uleiuri eterice naturale, prelucrate printr-o tehnologie proprie Weleda.

Pastele de dinti de la Weleda nu contin fluor si spumanti (SLS), substante sintetice pentru aroma, culoare, conservare sau zahar si inlocuitori ai acestuia. Ingredientele minerale curata perfect dintii, iar uleiurile eterice naturale confera cavitatii bucale o prospetime de durata. Astfel, flora orala va fi protejata – conditie fundamentala pentru starea de bine.

Folosite constant si riguros, produsele din gama pentru igiena orala Weleda dau rezultate exceptionale in ceea ce priveste sanatatea gingivala si a dintilor, deoarece ingredientele naturale impiedica formarea tartrului, aparitia cariilor si a respiratiei urat mirositoare.

Citește și:

Cine poate folosi pastele de dinti Weleda?

Gama pentru igiena orala de la Weleda acopera toate nevoile de ingrijire a cavitatii bucale a adultilor si a copiilor, prin cele 6 produse pe care le contine:

  • pentru gingii sensibile, gingii inflamate care sangereaza la periaj si astfel e nevoie de prevenirea sau atenuarea efectelor nedorite ale inflamatiilor gingivale;
  • pentru periajul zilnic fara substante chimice de sinteza sau pentru albirea dintilor si prevenirea aparitiei cariilor si tartrului.
  • pentru igiena orala a copiilor, fara substante toxice ( nu prezinta niciun risc daca sunt inghitite din greseala);
  • pentru persoanele care urmeaza tratamente homeopatice

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.