Setari Cookie-uri

Totul porneste de la mancare

Povestea ta de succes incepe cu Complet30, programul intens de 30 de zile creat de Dallas si Melissa Hartwig, care iti va schimba complet stilul de alimentatie.

Carte disponibila pe elefant.ro

Povestea ta de succes incepe cu Complet30, programul intens de 30 de zile creat de Dallas si Melissa Hartwig, care iti va schimba complet stilul de alimentatie.

Din 2009, programul lor experimental a ajutat zeci de mii de persoane sa slabeasca, sa-si imbunatateasca vizibil calitatea vietii si sa aiba o alimentatie sanatoasa - toate acestea insotite de progrese uluitoare in ceea ce priveste somnul, energia, dispozitia generala si stima de sine.

De asemenea, multe persoane au semnalat eliminarea „ca prin minune“, in doar 30 de zile, a unor serii de simptome, boli si afectiuni: diabet, colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, obezitate, acnee, eczeme, psoriazis, oboseala cronica, alergii, migrene, reflux gastroesofagian, boala Crohn, boala celiaca, intestin iritabil, tulburare bipolara, depresie, boala Lyme, endometrioza, sindromul ovarelor polichistice, autism, fibromialgie, ADHD, hipotiroidism, artrita, scleroza multipla.

Citește și:

Programul Complet30 este absolut sigur, sanatos si eficient. Schimbarile pe care le am simtit m-au convins sa-l fac cunoscut multora dintre pacientii mei ca prim pas in tratamentul medical, iar rezultatele pe care acestia le au observat au fost la fel de minunate.

Autori: Dallas Hartwig, Melissa Hartwig

Foto: Legume, Alimente via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.