Setari Cookie-uri

6 Aparate de BUCATARIE ca sa gatesti usor si sanatos

Va propunem o lista de aparate semi-profesionale, de uz casnic, foarte rezistente in timp si apreciate de catre consumatori. Am ales aparate de calitate pentru dumneavoastra care aproape ca gatesc singure si va ajuta sa aveti o alimentatie sanatoasa in fiecare zi!

Cu aceste aparate gatesti usor chiar si seara dupa o zi de munca. Unele dintre acestea pot fi programate, astfel incat te pot astepta cu seara cu mancarea sau desertul gata preparate sau prepara painea pentru tine. Faptul ca o parte dintre aceste aparate permit programare, va ajuta sa gasiti mancarea, painea sau desertul gata facute ori sa se prepare sanatos cata vreme faceti dus sau urmariti serialul preferat.

Aparate de BUCATARIE ca sa gatesti usor si sanatos

Aparat de gatit cu aburi Philips HD9104/00, 900W, 5l, alb

Aparat de gatit cu aburi Philips HD9104/00, 900W, 5l, alb

Aparatul de gatit cu aburi este disponibil pe site-ul EvoMag.ro, unde puteti gasi si alte oferte.

O metoda sanatoasa de a gati mese gustoase

• Intensificatorul de arome adauga gust cu plante si condimente delicioase
• Prepararea sanatoasa la abur pastreaza elementele nutritive in alimente
• Cronometru cu setare perfecta pentru peste, legume, orez si multe altele

Gatiti cu usurinta o masa completa dintr-o sarja

• 2 cosuri pentru gatire simultana la abur a mai multor ingrediente
• Capacitate de 5 l si baze ale tavii detasabile pentru a se potrivi unui pui intreg
• Raft pentru oua

Citește și:

Robot de bucatarie compact Unold U78501

Robotul de bucatarie este disponibil pe site-ul Cel.ro

robot de bucatarie

Pentru cei care dispun de un spatiu in bucatarie limitat, Unold a dezvoltat robotul de bucatarie Compact. Acesta are dimensiunea de doar 29.0 x 16.3 x 27.6 cm ocupand foarte putin spatiu.

Desi este mic ca dimensiuni, dispune de un motor suficient de puternic pentru cele mai comune intrebuintari intr-o bucatarie normala. Are o putere de 250 W si dispune de un bol cu o capacitate de 0,5 l.

Acesta vine impreuna cu o lama pentru maruntit si amestecat, o paleta speciala pentru creme delicate sau albusuri, 3 accesorii pentru maruntit (grosier, mediu si fin) si 2 accesorii pentru feliat.

Multicooker Russell Hobbs CookHome 21850-56

Multicookerul este disponibil pe site-ul Cel.ro

Gateste orice cu un singur aparat. Impresionantul Multi Cooker Cook@Home este un aparat compact cu o capacitate de 5 litri care se ocupa de toate dorintele culinare ale familiei tale, simplu si rapid.

Citește și:

Multi-cooker-ul poate fi setat pentru a gati o multime de tipuri de retete de carne, peste si legume. Poate fi utilizat si pentru a coace torturi, a prepara orez si chiar pentru a prepara iaurt. Are 11 functii, asa ca poate fi utilizat pentru aproape orice reteta, iar datorita capacitatii de 5 litri poate prepara mancare pentru intreaga familie.

In plus, are o functie de mentinere la cald, asa ca daca nu esti pregatit sa servesti masa, acesta iti va mentine mancarea calda fara sa o usuce. Are un capac anti-condens si o carcasa din otel inoxidabil usor de curatat care arata minunat in orice bucatarie.

Mixer Studio Casa Grand Chef Inox

Mixerul cu bol de inox este disponibil pe site-ul Cel.ro

mixer cu bol de inox

Grand Chef Inox este un mixer creativ, compact in care se combina calitatea si designul. Robust, versatil si conceput pentru a fi usor de de folosit, Grand Chef Inox ofera beneficii in manevrarea si obtinerea unor preparate culinare intr-un scurt timp si la performante ridicate.

Citește și:

Masina de paine Philips HD9046/90, 1000 g, 14 programe

Masina de facut paine este disponibila pe site-ul EvoMag.ro

masina de facut paine philips hd9046

Aparatul de paine Philips are 14 programe presetate gata de utilizare care coc perfect orice paine, de la grau integral la fara gluten, varietati frantuzesti si dulci. Face de asemenea si specialitati de paine cum ar fi Borodinsky, cozonac si aluat delicios de paste, chiar si cu gem. Indiferent ce coaceti, este intotdeauna delicios si usor de facut deoarece presetarile au grija de temperatura si durata pentru cele mai bune rezultate posibile. Daca va grabiti, puteti alege sa utilizati un program rapid pentru rezultate mai rapide sau chiar un program super rapid care coace in numai o ora.

Storcator orizontal Hurom GD Rosu

Storcatorul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Storcator orizontal Hurom GD Rosu

Hurom GD este mai mult decat un storcator, este un ajutor de nadejde in bucataria dumneavoastra. Este construit in asa fel incat stoarce perfect iarba de grau, fructele sau legumele, insa cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet puteti efectua si alte operatiuni cum ar fi prepararea spaghetelor, a sosurilor, a piureurilor, macinarea condimentelor, obtinerea unor sortimente diferite de inghetata, etc. Beneficiaza de aceeasi tehnologie revolutionara Hurom Slow Squeezing System si de materialele inovatoare folosite in toate storcatoarele Hurom. Dimensiunea redusa si designul compact il fac ideal pentru bucatariile cu un spatiu redus de depozitare. Aparatul poate fi, la nevoie, transportat cu usurinta.
Este ideal pentru stoarcerea oricaror verdeturi, a germenilor, a rosiilor, a afinelor, a coacazelor, a catinei, pentru lapte de soia si migdale sau pentru prepararea altor produse raw vegane. Sita blank va ajuta sa tocati ceapa, usturoi, ardei, plante medicinale, ghimbir sau sa macinati condimente. Motorul de 150W si reductorul performant asigura un cuplu motor foarte mare, in acest fel,
Hurom GD este capabil sa extraga suc chiar si din produse cu textura fibroasa, pe care alte storcatoare nu sunt capabile sa le proceseze. Cele 70 de rotatii pe minut va garanteaza faptul ca procesele oxidative sunt reduse la minim.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.