Setari Cookie-uri

Secretul bibliotecii de cristal atlante

Este important sa deschidem portalurile spre interiorul Pamantului si sa contribuim la declansarea noii transformari a constiintei.

Produs publicat in 2015 de For you si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Karin Tag
Pret: 19,75 lei

Secretul bibliotecii de cristal atlante

PREZENTARE

Intr-o zi care incepuse ca oricare alta, Karin se pregatea pentru intalnirea cu clientul programat pentru o sesiune obisnuita de channeling, intermediata de craniul de cristal Corazón de Luz.

De aceasta data insa, Corazón de Luz a purtat-o intr-o lume fascinanta, in interiorul Pamantului, unde a cunoscut personaje magice (Fiinte de Lumina, gnomi cazuti in uitare, pasari cu puteri neobisnuite) si unde a trait experiente captivante, care i-au dezvaluit intelepciunea epocilor trecute.

In aceasta calatorie a aflat de existenta unor obiecte de cristal ce pastreaza cunoasterea din Atlantida: o tablita de cristal montata in aur, care deschide portaluri in dimensiuni mai inalte; pietre-oracol, care proiecteaza imagini de lumina; un sarpe incolacit, care transmite cunoasterea cosmica; un balaur de foc, care pazeste inima Pamantului si parti din scheletul lui Amaru Muru, ultimul preot din Atlantida, precum si inima sa – toate din cristal de stanca pur. Karin a primit, de asemenea, si informatii asupra provenientei si misiunii acestora – date pe care ni le impartaseste, cu generozitate, si noua – intrucat, in aceasta epoca in care incepe interconectarea cu structurile din interiorul Pamantului, este important sa deschidem portalurile spre interiorul Pamantului si sa contribuim la declansarea noii transformari a constiintei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.