Setari Cookie-uri

5 Ceaiuri medicinale care te scapa de pietre la rinichi

Pietrele la rinichi sau litiaza renala reprezinta o afectiune frecventa in randul adultilor si adolescentilor. Pietrele la rinichi in varianta lor mai mica sunt denumite popular si “nisip la rinichi” sau medical ca microlitiaza renala. Va propunem cele mai bune ceaiuri medicinale pentru a scapa de pietrele la rinichi.

Cateva REGULI IMPORTANTE pe care trebuie sa le cunosti:

Cateva REGULI IMPORTANTE pe care trebuie sa le cunosti:

  • Pentru a elimina pietrele la rinichi este important sa consumati 2l de APA si nu alte lichide pe zi. Fortati-va sa beti aceasta cantitate, daca nu prezentati alte afectiuni care va impiedica sa consumati lichide;
  • Restul de bauturi pot consta in consumul de anumite ceaiuri care faciliteaza eliminarea pietrelor la rinichi. Dare ATENTIE – aceste ceaiuri consumate in exces (mai mult de 3-4 cani pe zi, in functie de ceai) prezinta efecte exact invers: faciliteaza formarea pietrelor la rinichi prin alte substante pe care le contin si care se pot acumula la nivelul rinichilor. Este recunoscut medical faptul ca un consum exagerat de ceaiuri duce la formarea pietrelor la rinichi.
  • Eliminarea unei pietre mari la rinichi poate cauza probleme daca determina retentie importanta de urina in rinichi, de aceea daca prezentati dureri importante este recomandat sa mergeti de urgenta la medic pentru efectuarea unei ecografii si luarea unor decizii.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.