Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Iubeste-ti zambetul, daruieste-i sanatate!

Martie, luna dedicata femeii, a devenit Luna Sanatatii Orale, la initiativa Colgate. "Iubeste-ti zambetul, daruieste-i sanatate!" este mesajul campaniei care te ajuta sa intelegi importanta obiceiurile de ingrijire orala corecta si sa-ti gasesti produsele potrivite pentru a beneficia de cea mai buna ingrijire orala. Vedetele locale Andreea Berecleanu, Dana Rogoz, Giulia si Andreea Ibacka s-au alaturat initiativei Colgate, devenind astfel ambasadoarele campaniei Luna Sanatatii Orale, pentru a promova cele mai bune solutii complete pentru sanatatea orala.

Scopul campaniei Luna Sanatatii Orale, o initiativa traditionala a brand-ului Colgate inca din anii ‘90, este sa te invite sa afli ce sistem de ingrijire orala ti se potriveste. Cele patru ambasadoare sustin importanta unei igiene orale corecte, complete si potrivite fiecaruia dintre noi. Astfel, ele promoveaza patru tipuri de sisteme de ingrijire orala. Iata recomandarile lor:

Andreea Berecleanu este preocupata constant de ingrijirea sanatatii orale. Ea foloseste Colgate Total ca solutie ideala pentru o protectie completa, imbatabila, pe parcursul intregii zile.

Pentru stralucirea zambetului, Dana Rogoz iti explica necesitatea respectarii tuturor pasilor de ingrijire, folosind produsele din sistemul Colgate Max White One, accesoriul perfect pentru un look impecabil. Colgate MaxWhite One cu micro-cristale acceleratoare de albire ajuta dintii sa devina cu o nuanta mai albi in doar o saptamana. Folosirea continua te ajuta sa-ti mentii dintii albi pentru mai mult timp!

Giulia declara ca in perioada sarcinii a folosit produsele Colgate Total Pro Gum Health, solutia completa pentru ingrijirea sanatatii gingivale. Sistemul de ingrijire orala Colgate Total Pro Gum Health iti pune la dispozitie pasta de dinti ce reduce problemele gingivale, apa de gura ce ofera protectie antibacteriana, periuta de dinti pentru ingrijirea blanda a gingiei si ata dentara.


Andreea Ibacka e de acord ca sensibilitatea dentara poate fi o afectiune serioasa si ca este important sa gasesti solutia potrivita pentru a te putea bucura de orice desert sau tip de bautura, fie ea calda sau rece. La recomandarea medicului sau stomatolog, ea a ales Colgate Sensitive Pro Relief, pasta de dinti revolutionara ce calmeaza instantaneu durerea provocata de sensibilitatea dentara.


Ambasadoarele Lunii Sanatatii Orale te invita sa descoperi sistemul de ingrijire orala care ti se potriveste, completand testul disponibil in aplicatia dedicata campaniei, pe pagina oficiala de Facebook, Colgate Romania.

Tot pe pagina de Facebook Colgate Romania, a fost creat si un tab educational "Intreaba medicul", cu ajutorul caruia medicul stomatolog, Dr. Raul Paraschivescu raspunde intrebarilor tale si iti ofera sfaturi si recomandari pentru o sanatate orala optima.

Luna Sanatatii Orale Colgate te premiaza cu 10.000 de euro. Orice produs Colgate cumparat poate intra in concurs, in cursa directa pentru castigarea marelui premiu. Consultantii Colgate in sanatate orala te vor asista in magazine pe toata durata campaniei, invitandu-te sa descoperi care este sistemul de produse care ti se potriveste cel mai bine, prin testul disponibil pe tablete. De asemenea, informatiile legate de campanie si regulamentul iti stau la dispozitie pe pagina de Facebook Colgate Romania si pe www.colgate.ro.

Colgate iti da toate motivele sa zambesti in acest sezon!


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.