Setari Cookie-uri

ACESTA este cel mai bun exercitiu pentru COLOANA si poate fi practicat ZILNIC

Pozitia gresita a spatelui este una dintre cauzele majore ale durerilor de coloana.

Cu siguranta iti aduci aminte de mama si de profesorii care iti spuneau sa stai cu spatele drept pe scaun. Un sfat extrem de util de care ar trebui sa tinem cont si acum. Din pacate, de cele mai multe ori, din pricina stresului, scrisului, greutatii uitam sa ne indreptam coloana, iar in timp se poate ajunge la dureri si complicatii din ce in ce mai mari.

exercitiu coloana
Sursa foto: YouTube

Muschii spatelui sunt in mod natural mai slabi, asa ca iata ce exercitiu poti sa faci pentru a corecta pozitia gresita a spatelui.

Intinde-te pe burta cu fata in jos, apoi ridica-ti incet trunchiul si tine privirea inainte. Ridica cat de mult poti, dar in acelasi timp sa te simti confortabil, nu incerca sa tragi prea tare de spate. Acest exercitiu activeaza mai multi muschi responsabili de tensiunea pe care o simti in spate. Fa acest exercitiu timp de 10 minute.

Prima data este suficient sa repeti exercitiul de 10 ori. Incearca sa faci asta in fiecare zi si sa cresti numarul de repetari. De-a lungul timpului, spatele se va consolida si se va indrepta!

Citește și:

Foto prima pagina: luminaimages, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.