Setari Cookie-uri

Faci ASTA in fiecare dimineata si scapi de kilogramele in plus

Prepara aceasta reteta in fiecare dimineta, inainte de micul dejun.

Totul in jurul nostru este foarte toxic pentru organism. De la lucrurile nesanatoase pe care le mancam, la produsele de ingrijire care pot sa ne afecteze hormonal sau pesticidele care se afla pe produse. Ca raspuns la aceste toxine, corpul nostru produce grasime pentru a “atentiona” organismul sa nu devina imun la toate lucrurile nocive, iar aceasta stocheaza toxinele.

bautura cu lamaie Foto: Oksana Shufrych, Shutterstock

Chiar daca poate parea ciudat, corpul nostru are unele functii destul de uimitoare si o abilitate naturala de a se proteja, reusind sa se detoxifice si sa se repare. Acesta poate fi motivul pentru care ai acel numar de kilograme in plus, pe care te chinui sa-l dai jos si motivul pentru care te poti simti mereu obosita, ai o digestie nu tocmai buna, ai un sistem imunitar slabit si intoleranta alimentara.

Pentru toate astea exista o strategie foarte simpla prin care poti incepe procesul de pierdere in greutate. Se poate face la tine acasa cu ingredientele potrivite.

Citește și:

Ingrediente elixir cu lamaie

  • 1 cana de apa la temperatura camerei
  • Sucul de la o lamaie
  • 1 lingurita otet de mere
  • 1 lingurita de miere
  • ¼ lingura ghimbir

Efecte miraculoase elixir cu lamaie

Daca iti vei incepe ziua cu aceasta reteta minune corpul tau va raspunde prin cresterea enzimelor digestive si stimularea digestiei. Totodata ficatul va elibera toxinele, fapt ce va rezulta in eliminarea grasimii.

Mai mult decat atat, vei obtine o doza sanatoasa de vitamina C, potasiu si minerale, zaharul din sange se va regla si vei reusi sa-ti controlezi greutatea.

Foto prima pagina: iravgustin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.