Setari Cookie-uri

Cafeaua verde: ingredientul miraculos in lupta cu kilogramele

Descopera proprietatile uimitoare ale acestui supliment pentru slabit!

Cafeaua verde a avut si are in continuare un succes rasunator in randul suplimentelor de slabit, in special datorita lui Dr. Oz, care a promovat-o destul de mult in emisiunile sale, ca fiind un ingredient miraculous care te ajuta in lupta cu kilogramele nedorite. Proprietatile cafelei verzi ajuta in combatarea mai multor afectiuni, incepand de la cele metabolice, responsabile pentru cresterea in greutate si terminand cu cele cardiace si hepatice.

cafea verde Foto: Jiri Herea, Shutterstock

Ce este cafeaua verde?

Cafeaua verde este cafeaua cruda, care nu a fost prajita, procesata sau prelucrata termic. Aroma este una mult mai intensa, iar bautura din cafea verde macinata se aseamana la gust mai mult cu un ceai. Acest tip de cafea nu iti pune in pericol sanatatea, din contra, avand efecte curative mai evidente deoarece boabele crude de cafea verde sunt bogate in acid clorogenic. Aceasta substanta minune actioneaza pe doua fronturi asupra organismului tau. In primul rand, inhiba absorbtia de glucoza din intestine si reduce aportul de zahar din organism. In al doilea rand, ajuta la reglarea metabolismului si la arderea grasimilor, fapt ce va duce in final la scaderea in greutate.

Citește și:

Beneficii cafea verde

  • Ajuta la imbunatatirea dispozitiei si a performantei mentale. Cafeaua verde are un nivel mai ridicat de cofeina decat cea prajita, in felul acesta efectele ei asupra creierului uman sunt potentate.
  • Accelereaza metabolismul.
  • Actioneaza ca un tonic general, datorita continutului mare de acid cafeic.
  • Stimuleaza arderea grasimilor din organism. Daca am alege sa introducem cafeaua verde in dieta noastra zilnica, nu ar mai fi necesar sa renuntam la carbohidrati pentru a slabi.
  • Scade glicemia.
  • Reduce efectul radicalilor liberi. Cafeaua verde este o sursa bogata de antioxidanti, iar functia de preventie a acestor antioxidanti ne poate ajuta sa ne mentinem sanatatea pentru mai mult timp.
  • Diminueaza riscul aparitiei diabetului.

Proprietati cafea verde

Fiind vorba de boabe de cafea crude, toate proprietatile antioxidante sunt maximizate si nu prezinta niciun risc pentru sanatatea noastra.

Cafeaua verde se recomanda in cadrul dietelor deoarece accelereaza arderile de grasime din organism. Se recomanda in special sa fie cafea verde boabe, consumata inainte de fiecare masa.

Datorita proprietatilor antioxidante ajuta intr-o mare masura la prevenirea ridurilor si imbatranirii pielii. Contine polifenoli, care protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi, fiind folosita in industria cosmetica, in componenta cremelor antirid.

Continutul de acid cafeic activeaza microcirculatia si faciliteaza detoxifierea organismului.

Citește și:

Foto prima pagina: O.Bellini, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.