(P) Centrul de tratare a cancerului Amethyst Cluj ofera servicii de chimioterapie si camere implantabile decontate de CAS

(P) Centrul de tratare a cancerului Amethyst Cluj ofera servicii de chimioterapie si camere implantabile decontate de CAS
Kudika
20 Octombrie 2015

Cluj, 19 octombrie 2015: La un an de la deschiderea oficiala, centrul Amethyst din Cluj isi largeste gama serviciilor medicale decontate de CAS, oferind pacientilor oncologici servicii de chimioterapie si camere implantabile, incepand cu 5 octombrie. Amethyst devine astfel singura clinica privata din Judetul Cluj care ofera posibilitatea realizarii tratamentului oncologic ne-chirurgical complet, la standarde internationale: radioterapie, brahiterapie, chimioterapie, camere implantabile, nutritie si consiliere psiho-oncologica.

Cancerul ramane in tara noastra una dintre principalele cauze ale mortalitatii, mai mult de 20% din totalul deceselor fiind cauzate de aceasta boala. Chimioterapia se integreaza in tratamentul multidisciplinar al cancerului in 80 % din cazuri, asociata pre- sau post-operator, respectiv impreuna cu iradierea, inaintea, concomitent sau dupa aceasta. Adesea, chimioterapia se desfasoara repetitiv, in general o data pe luna, timp de 4-6 luni, uneori mai mult. De aceea, asigurarea unui acces venos central, prin intermediul camerelor implantabile, ofera confort si siguranta pacientilor.

„Ne bucuram sa putem asigura pacientilor oncologici din Judetul Cluj si nu numai, servicii de chimioterapie la standarde internationale decontate din aceasta luna de CAS. Pe langa beneficiul decontarii acestor servicii prin CAS, la Amethyst, pacientii oncologici beneficiaza de decizie terapeutica multidisciplinara in cadrul comisiei medicale ce reuneste specialisti experimentati. Impreuna cu specialistii in nutritie si psihologie, oferim pacientilor nu doar tratamente precise, eficiente si integrate, dar si suportul necesar depasirii greutatilor psihologice prin care acestia si familiile lor trec. Intreaga infrastructura moderna, cu atentie la detalii, confort fizic si emotional confera Clinicii RTC Amethyst avantaje apreciate real de cei peste 1000 de pacienti consultati sau tratati deja la noi” a declarat Conf.Dr. Gabriel Kacso Director Medical Amethyst Cluj.

Pentru departamentul de spitalizare de zi al centrului Amethyst Cluj s-a alocat un etaj distinct cu o suprafata de peste 700 mp. O echipa medicala inalt calificata gestioneaza cu atentie cele 4 saloane destinate tratamentului chimioterapic. Pentru siguranta si confortul pacientului saloanele sunt dotate cu 22 de fotolii extensibile si echipamente medicale de ultima generatie.

Pentru informatii : call center 0264-950

Despre Amethyst Radiotherapy:

Amethyst Radiotherapy este liderul pan-european in tratarea cancerului prin radioterapie, operand in prezent 6 clinici in Romania, Polonia, Germania si Franta. Compania isi propune sa continue extinderea retelei de clinici in Europa. Prin tehnologie de ultima generatie, expertii de renume european si prin parteneriatele cu centre de excelenta precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania si Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO), Amethyst Radiotherapy asigura pacientilor tratamente la standardele internationale de varf din domeniu.

Pentru mai multe informatii: Ruxandra Leparau, ruxandra.leparau@pi2.ro, 0726 386 683

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri