Programul South Beach pentru sanatatea inimii. Planul in patru pasi care va poate salva viata

Programul South Beach pentru sanatatea inimii. Planul in patru pasi care va poate salva viata
Kudika
23 Februarie 2016

Programul despre care vorbeste toata lumea!

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Imaginati-va o lume in care atacurile de cord sunt extrem de rare, iar moartea din cauza unui infarct prematur este practic necunoscuta. Imaginati-va o lume in care bolile de inima sunt descoperite atat de devreme si sunt tratate cu atata precizie incat doar cativa dintre cei afectati vor mai fi supusi unor proceduri invazive si costisitoare precum angioplastia sau operatiile de bypass coronarian. Imaginati-va o lume in care cei mai multi dintre noi duc o viata sanatoasa, productiva si indelungata, aparati de pericolul infarctului si al atacurilor cerebrale. Vi se pare cumva o imagine total nerealista? Ei bine, va inselati! Dupa parerea dr. Agatston, nu este nevoie sa mai asteptam inca 10 sau 20 de ani pentru acest scenariu, ci il putem crea chiar acum.

Scrisa de bine-cunoscutul cardiolog dr. Arthur Agatston, autorul celebrei Diete South Beach (Curtea Veche Publishing, 2006), al carei succes a facut deja inconjurul planetei, aceasta carte deschizatoare de drumuri dezvaluie adevarul despre ingrijirea inimii si ne invata ce putem face pentru a ne proteja sanatatea si poate chiar pentru a ne salva viata.

Prin intermediul volumului Programul South Beach pentru sanatatea inimii, dr. Agatston ne invita sa fim partasi la „revolutia prevenirii bolilor de inima“. Ne ofera informatii despre principalii pasi neinvazivi care pot preveni, trata si care pot chiar sa faca reversibile anumite boli cardiace, dovedind totodata faptul ca analizele actuale de scanare a inimii pot evidentia problemele cardiace cu mult inaintea aparitiei simptomelor.

Programul South Beach pentru sanatatea inimii va propune un plan pentru o stare de maxima sanatate a inimii. Include un program alimentar bazat pe dieta South Beach, un program de exercitii fizice care sa va mentina trupul si inima intr-o stare excelenta si sfaturi competente despre analizele si tratamentele potrivite.

Iata ce veti afla:

felul in care preventia poate salva vieti si poate reduce necesitatea folosirii unor proceduri invazive;
care sunt cauzele recent descoperite ce stau la baza bolilor de inima;
de ce mostenirea genetica nu trebuie sa va conduca neaparat la infarct sau atac cerebral;
de ce oameni aparent perfect sanatosi pot sa sufere un infarct;
de ce factorii care tin de stilul de viata sunt atat de importanti in prevenirea bolilor de inima.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri