Comunicat de presă

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Noile amestecuri de condimente și ierburi aromatice de la Delikat pot fi folosite într-o varietate largă de preparate si oferă o aromă unică celor mai populare rețete de pui, porc, sarmale, chiftele sau cartofi. Fiecare tip de condiment este realizat după rețete adaptate la preferințele culinare ale consumatorilor români, cu ingrediente 100% naturale ce pun accentul pe un gust bogat, savuros și consistența unică a preparatelor.

Ca o noutate, condimentele simple sunt atent selecționate direct din țările lor de origine, cu cea mai potrivită climă și de la producători cu tradiție, pentru a oferi gustul autentic al ingredientelor.

“Pentru rezultate culinare desăvârșite, calitatea ingredientelor și modul în care aromele sunt combinate sunt foarte importante. Noile condimente Delikat oferă o experiență culinară autentică, în care gustul natural al ingredientelor primează: am adus cele mai îndrăgite condimente chiar din țările lor de origine, pentru un gust autentic și am creat amestecul perfect de ierburi si condimente, pentru un gust bogat căruia nu-i poți rezista. Cu această nouă gamă de condimente, ne bucurăm să oferim consumatorilor, mixul perfect între ingrediente 100% naturale și gust bogat și autentic“, a declarat Andreea Bobeș, Category Manager Savoury & Dressings (Unilever).

Gama condimentelor specializate de la Delikat include 6 mixuri de ierburi, mirodenii și condimente, realizate special pentru asezonarea preparatelor din porc, pui, pentru grătar, chiftele, cartofi sau sarmale. Alături de aceste opțiuni, Delikat a lansat si 4 mixuri de ierburi aromatice (ierburi și boia, ierburi și mărar, ierburi italiene și ierburi de grădină), create special pentru a oferi un gust bogat pentru o varietate de preparate, de la tocănițe, fripturi și garnituri, până la supe sau chiar salate.

Condimente naturale

Sursa Foto: Shutterstock/ By Evgeny Karandaev

Gama de condimente simple de la Delikat cuprinde 10 dintre cele mai îndrăgite mirodenii din bucătăria românească: piper negru boabe, muștar boabe, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, chilli, ienibahar, oregano, cimbrișor, rozmarin și măghiran. Condimentele sunt aduse chiar din țările lor de origine, cu cea mai bună climă, pentru a obține aroma autentică, plină de savoare. Astfel, în noua gamă, consumatorii vor putea găsi, boia de ardei dulce din Spania, piper negru din Vietnam, chilli din India, ienibahar din Mexic sau rozmarin din Maroc, dar și alte mirodenii din diverse colțuri ale lumii

În plus, ambalajele noilor condimente Delikat urmează o linie modernă de design, punând accentul atât pe ingredientele principale, cât și pe detalii care să inspire consumatorul, prin diverse sugestii culinare și chiar curiozități despre beneficiile si cultivarea ingredientelor.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By FotoSajewicz

Ce mananca cei mai sanatosi si logevivi oameni din lume? Principiile dietei Okinawa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: