Setari Cookie-uri

Noutatea verii de la Activia: iaurturile de băut cu semințe de in și mixuri de fructe!

Spre mare sau spre munte, cu bicicleta sau la o plimbare cu prietenii, vara ești mai activă ca oricând. Dar cum câștigi energia de care ai nevoie să faci tot ceea ce ți-ai propus? Cu noile Activia de băut cu semințe de in și mixuri de fructe delicioase: Mango-Ananas şi Kiwi-Pară! Sunt accesoriile perfecte de vară, pentru un stil de viață activ.

Comunicat de presă

Combinând savoarea și suculența fructelor cu iaurtul cremos și semințele de in, Activia a creat două noi iaurturi de băut pentru pauze hrănitoare între mese, oriunde te-ai afla: Activia de băut cu seminţe de in și Mango-Ananas sau Kiwi-Pară. Alege-ți sortimentul preferat și ia-l cu tine în geantă, pentru un moment de revigorare.

Bogate în vitamine, semințele de in sunt recomandate în diete, conținând fibre și acizi grași, care fac noile produse ideale ca parte a unei gustări nutritive, oriunde te-ai afla.

Și ce poate fi mai răcoritor vara decât gustul proaspăt al fructelor? Iaurtul cu mango și ananas îți aduce bogația fructelor exotice, pline de vitamine. Iaurtul cu kiwi și pară este o combinație unică în România, cu o aromă dulce-acrișoară.

Citește și:

Activia de baut

La baza noilor sortimente Activia se află fermentul unic Bifidus ActiRegularis, care contribuie la starea de bine digestivă. Iaurturile sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte majoritar de la fermieri și gospodari români.

Noile produse fac parte din gama Activia de băut, care conține și alte arome, perfecte pentru gustările ușoare de vară: Căpșuni şi Kiwi, Vişine, Fibre, Fructe de Pădure şi Cereale, Piersici şi Fructul pasiunii, Zmeură şi Rodie și Activia Natur.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.