Setari Cookie-uri

Advertorial Infecțiile intime îți strică mereu zenul? Află cum să scapi de infecțiile intime repetate

Nu trebuie să citești statistici pentru a afla că vaginita și candidoza vaginală sunt printre cele mai des întâlnite infecții intime. O știi și tu pentru că, exact când nu te aștepți, te confrunți cu ele. Și nu doar o dată, ci de mai multe ori pe an.

Advertorial

Într-adevăr, vaginita și candidoza au o rată mare de recurență, iar printre motivele pentru care ele reapar se numără tratamentele cu antibiotice și/sau antifungice care distrug patogenii, dar și stratul protector de lactobacilli și creează astfel un mediu propice reinfectării, fluctuațiile hormonale din timpul sarcinii și alăptării, deficitul hormonal de la menopauză, utilizarea ovulelor cu spermicide locale sau a spălaturilor vaginale.

Mastrelle Symbio

Ce nu știai poate este faptul că un vagin sănătos este intens populat cu labtobacili, adică bacterii care produc acid lactic, ce creează un mediu acid, specific vaginului (pH 3,5-4,5). Practic, lactobacilii ce constituie flora vaginală sănătoasă formează la suprafața mucoasei vaginale un biofilm protector, care împiedică dezvoltarea microorganismelor patogene ce provoacă infecții vaginale.

Dacă lactobacilii de la nivel vaginal sunt puțini, echilibrul vaginal este dereglat, iar microorganismele patogene se dezvoltă în exces și cauzează infecții la nivelul mucoasei vaginale. Când numărul acestora este drastic redus sau când aceștia lipsesc, apare un cerc vicios al infecțiilor vaginale.

Folosește un sinbiotic pentru a-ți menține vaginul sănătos

Pentru a scăpa de infecțiile intime repetate, trebuie să ai grijă ca flora ta vaginală să fie sănătoasă, adică să aibă suficienți lactobacili care să o protejeze de bacteriile rele. Mastrelle Symbio este o asociere sinergică formată din complex prebiotic bio-activ și complex probiotic constituit din tulpini lactice specifice florei vaginale (L. rhamnosus + L. reuteri), care întrerupe acest cerc vicios al infecțiilor intime.

Mastrelle Symbio sunt capsule vaginale care conțin bacterii bune ce distrug bacteriile rele, iar pentru a-și păstra acțiunea complexă trebuie ținute la frigider.

Mastrelle Symbio:

  • Tratează candidoza și vaginită bacteriană
  • Previne infecțiile vaginale recurente
  • Restabilește echilibrul florei și pH-ului vaginal, în toate situațiile în care numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut
  • Scade recurențele vaginitelor bacteriene
  • Crește eficacitatea terapiei clasice
  • Eradichează Candida și formele sale de rezistență
  • Poate fi utilizat în condiții de siguranță în timpul sarcinii și alăptării
  • Poate fi utilizat în condiții de siguranță pe perioade îndelungate, fără risc de reacții adverse.

Află mai multe despre produsele din gama Mastrelle pe www.mastrelle.ro și pe pagina de Facebook Feminitate pură.

sursa foto facebook: shutterstock/by new africa

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.