Setari Cookie-uri

Sănătate în Dubai

Ce: Pentru cei care sunt afectați de stresul de zi cu zi, Dubai este destinația de wellness perfectă pentru a ieși din rutina zilnică și pentru a-și reîncărca bateriile cu experiențe relaxante și hrănitoare pentru corp, dar și liniștitoare pentru minte. 

comunicat de presa

EVENIMENTE DE FITNESS

Cea de-a treia ediție a Dubai Fitness Challenge lansează o provocare de fitness și wellness de 30 de zile care încurajează toți locuitorii și vizitatorii Dubaiului să fie activi timp de 30 de minute sau mai mult pe durata a 30 de zile, cât va dura evenimentul. În tot orașul vor fi amenajate sate și hub-uri de fitness în cadrul cărora se vor desfășura peste 8.000 de cursuri și activități gratuite, disponibile pentru toată lumea care va dori să participe la provocare.

    • Data: 18 octombrie – 16 noiembrie, locul de desfășurare: în tot orașul
  • Color Run

Color Run este o cursă distractivă de 5 km în cadrul căreia participanții sunt acoperiți din cap până în picioare, la finalul fiecărui kilometru parcurs, cu pudră de diferite culori. Există doar două reguli simple: începeți cursa în haine albe și o terminați în haine de toate culorile. Cea de-a șaptea ediție a Color Run revine în acest an cu o temă specială, participanții fiind invitați să se îmbrace cu cele mai bune costume de supererou pe care le pot găsi pentru un Tur al Eroilor la Autodromul din Dubai. După cursă, distracția continuă la festivalul de la linia de sosire - o petrecere cu muzică, dans și chiar și mai multe culori.

Citește și:
    • Data: 10 noiembrie, locul de desfășurare: Autodromul din Dubai
  • YogaFest

YogaFest revine cu un alt weekend plin de cursuri de yoga și activități de wellness distractive - și gratuite - organizate în aer liber, în inima Dubai Internet City. Vor fi amenajate șase corturi în care se vor organiza cursurile, toată lumea fiind invitată să participe conform principiului primul venit, primul servit.

Ultra-maratonul va include 3 etape istovitoare care se vor desfășura în deșertul din Zona de conservare a deșertului Al Marmoom, terenul pe care va trebui să-l înfrunte participanții trecând de la zone cu nisip tare la dune mișcătoare. Cursele includ cea mai lungă ultra-alergare în deșert din lume, de 270 km, care se va desfășura de-a lungul a cinci zile, precum și ultra-alergări continue de 100 km și 50 km distribuite în cinci etape cu puncte de control constante.

Citește și:
    • Data: 8-13 decembrie, locul de desfășurare: Zona de conservare a deșertului Al Marmoom

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.