Setari Cookie-uri

8 Aparate pentru frumusețe și viață sănătoasă

Vinerea neagră vine cu reduceri importante în zona electrocasnicelor și aparatelor de îngrijire personală.

Vânăm de ceva timp reducerile pentru dispozitivele faciale de curățare FOREO si iată că a venit momentul. Acum sunt reduse cu până la 40%. Noi sigur vom profita de oferta și am făcut si o selecție de aparate menite să te ajute să te menții frumoasă și totodată să îți dea o mâna de ajutor în ceea ce privește adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos.

Ten perfect cu FOREO

Iti doresti de mult timp sa iti cumperi un device FOREO pentru un ten perfect? Acum este momentul sa actionezi. Descopera reducerile de pana la 40% la produse selectionate de Black Friday intre 15 si 18 noiembrie aici.

foreo

Perie pentru ten HQ: curăță, tonifiaza, oferă fermitate și are funcții antirid

Este o perie din silicon, ușor de igienizat, cu funcții complexe pentru sănătatea și frumusețea tenului. Are 15 viteze și se adresează tuturor tipurilor de ten.

Citește și:

perie hq curatare fata cu peri de silicon antirid antiacneica reduceri black friday

Tot pentru frumusețe: Aparat HQ antirid și anticearcane

Stimulează microcirculația, funcții termice și vibrationale.

reduceri black friday creion antirid electric tratament anticearcan

Umidificator cu ultrasunete, cromoterapie și difuzor de aromă Zass

Capacitate 3,5L, aproximativ 10 ore de emisie continuă de vapori reci, oprire automată când rezervorul de apă este gol și lumina de veghe LED în 7 culori, ideală pentru cromoterapie. Este sigur pentru copii, ideal pentru dormitor, camera bebelușilor și a copiilor, hol sau birou, având totodată filtru anti-calcar. Te-a convins?

Carti de Black Friday pe Elefant.ro

umidificator cromoterapie aromatizator aromaterapie black friday reduceri

Purificator de aer Sharp

Acest purificator de aer este ideal pentru dormitor sau camera de lucru, scăzând semnificativ poluarea aerului din casă. Este recomandat celor cu alergii sau celor care locuiesc în orașele mari, sau oricui dorește aibă grijă de aerul pe care îl respiră. Prezintă sistem de filtrare HEPA (unul dintre cele mai apreciate filtre) și este foarte silențios. Este o investiție pe termen lung pentru sănătate!

Citește și:

purificator aer filtru hepa reduceri

Un blender – pentru cei mari și cei mici

aparate de frumusete

Sucurile sunt destul de contestate în lumea nutriționiștilor, însă un smoothie este cu totul altceva, acesta folosește alimentul întreg, fără separe fibrele de continutul apos. Când doriți o băutură gustoasă, dar totodată sănătoasă, optați pentru un smoothie. Puteți încerca rețete cu fructe, cu semințe, cu pudra de roșcove, sau lapte vegan și chiar nuci și alte fructe oleaginoase. Ei, dar blenderul poate fi folosit și pentru a prepara supe-creme! Sau unele piureuri de legume! Va recomandăm acest blender puternic de la TRISA, cu motor cu putere de 1000W, cuțit cu 6 lame, 25.000rot/min.

Cană filtrantă Aluna Cool, Brita, 2.4 l

Dacă nu ai un filtru montat direct la conductă, atunci poți folosi un astfel de filtru de apă, însă nu uita schimbi la timp filtrul.

Citește și:

cana filtranta filtru apa reduceri vinerea neagra

Periuță electrică Oral-B PRO 500 3D White

Este o periuță utilă pentru toată familia, având programe destinate multor probleme dentare, inclusiv un modul pentru gingii sensibile. Capul poate fi înlocuit, astfel fiecare membru al familiei poate folosi capul de periaj potrivit la programul potrivit. Are atât de multe avantaje, încât merită achiziționată!

periuta electrica oral b reduceri masive

Brățară fitness Vivosport

Acest tracker de activitate conține foarte multe stimulente care va determine faceți mișcare. Deși este suficient de compact pentru a se adapta oricărei ocazii, vívosport dispune de GPS integrat, ce permite monitorizarea precisă a activităților dvs. în aer liber, incluzând și o varietate mare de activități pentru interior. Acesta oferă instrumente de monitorizare a condiției fizice și funcții de monitorizare a nivelului de stres pe tot parcursul zilei, inclusiv incărcări automate în comunitatea noastră de fitness online Garmin Connect. Este pachetul complet de monitorizare a activității.

Citește și:

bratara fitness reduceri

Vezi ce alte magazine online organizeaza Black Friday in 2019 si cand incep ofertele.

Foto: By Irina Bg/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.