Setari Cookie-uri

10 Ochelari de brand în tendințe, pentru orice buget

Ochelarii de brand sunt o investiție și ne-am obișnuit să fie scumpi, însă de curând am descoperit o optică ce mi-a demonstrat contrariul: Videt.ro. Peste 2000 de modele în showroom și chiar mai multe pe site, de la branduri de mare renume, cum sunt Ray-Ban, Polaroid, Carrera sau Marc Jacobs.

Cu prețuri cu până la 40% mai mici față de ce ne-am obișnuit să vedem în mall, Videt e un secret bine păstrat de fashionistele pasionate de eyewear. Și, ar putea fi o destinație bună și pentru cadouri, dacă te-ai gândit să oferi în dar o pereche de rame la modă.

Iată în continuare 5 stiluri de ochelari de vedere și de soare pe care le-am găsit la Videt și care a fost experiența din showroom-ul lor:

5 modele iconice între 100 și 300 lei cu care să pășești în 2020

Ochelarii de vedere cu rame pastel transparente, pentru un look fresh

Prospețimea culorilor rămâne în voga, iar accesoriul pentru care putem opta pentru o apariție jucăușă este opțiunea ramelor de ochelari în nuanțe pastel. Nu ezita să alegi o pereche care te va pune instant pe radarul celor care te privesc!

Citește și:

ochelari polaroid

Ochelari de vedere hipster cu lentile rotunde, în stil vintage

Ramele cu aspect nerd-ish au devenit accesoriul cel mai popular în rândul hipsterilor. Dacă te numeri și tu printre ei, optează pentru ramele rotunde care reprezintă accesoriul nelipsit din ținută! Completează-ți look-ul cu cele mai cool opțiuni!

ochelari videt

Ochelarii de soare cat eye micro, între retro și modern

Dacă în anii trecuți erau la modă ochelarii cat eye supradimensionați sau rectangulari, în topul alegerilor rămân ramele cat eye micro. Creează un aspect modern și vei fi complimentată pentru apariția seducătoare.

ochelari cat eye

Ochelarii de soare monocromi, cu lentile și rame în aceeași nuanță

Un alt trend foarte popular în acest an îl reprezintă ochelarii de soare care au atât rama, cât și lentilele în aceeași culoare.

Citește și:

În funcție de culoarea aleasă, acest trend se poate duce într-o zonă clasică sau într-o zonă mai îndrăzneață. Totuși, designerii par să favorizeze modelele în culori vii, cum ar fi albastru, mov sau portocaliu.

ochelari4

Stilul aviator, ramele timeless an de an

Fie că optezi pentru varianta clasică popularizată de Ray Ban sau vrei să ieși din tipare cu un model hot, în nuanțe neon, ochelarii tip aviator rămân în topul ramelor cu stil, care reușesc să se potrivească și într-un context oficial, la o întâlnire de afaceri, dar și în vacanță, la un cocktail pe plajă.

Pentru mai multă inspirație, poți descoperi o mulțime de alte rame în tendințe chiar pe categoria lor de ochelari de soare: https://www.videt.ro/ochelari-de-soare.html sau de vedere: https://www.videt.ro/ochelari-vedere.html.

Citește și:

Pe langa ramele în tendințe, cei de la Videt au și o mulțime de lentile colorate, cu o paletă bogată de nuanțe de albastru, perfecte pentru petrecerile care urmează de sărbători. Și la capitolul lentile Videt se mândresc cu cele mai bune prețuri și cu cea mai rapidă livrare dintre toate opticile.

Iată doar două dintre nuanțele de albastru cele mai impresionante:

lentile lentile

Cum este experiența din showroom?

Experiența din showroom a fost complet diferită de cum suntem obișnuiți prin opticile din mall - showroom-ul pune la dispoziție un spațiu special iluminat pentru nelipsitele selfie-uri de Instagram, cât și un colț VR unde poți să probezi virtual orice ramă din shop, oricat de mult timp vrei, și în plus, pe lângă opțiunile de entertainment poți face și consult oftalmologic gratuit alături de cele mai prietenoase oftalmoloage.

Citește și:

Însă, dacă nu poți ajunge la showroom-ul din București, află că în curând vei avea și opțiunea de Home Try On disponibilă. Mai exact, va fi un serviciu inspirat de timpul limitat pentru a face shopping în magazine și de nevoia de a proba ochelari fără nicio obligație de a cumpăra.

Această opțiune va fi disponibilă la sfârșitul lunii Decembrie, deci nu rata ocazia să testezi ramele preferate în confortul casei tale fără presiunea achiziției.

Dacă vrei să descoperi colecțiile de ochelari de soare și de vedere, dar și opțiunile de lentile de contact colorate pentru care să le porți la evenimentele de final de an, intră pe Videt.ro și selectează-ți accesoriul dorit.

Showroom și consultații în Calea Dorobanților 126-130, București - https://www.videt.ro/consultatie-oftalmologica-gratuita.html

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.