Setari Cookie-uri

Masca Homemade pentru căderea părului: regenerează și redă strălucirea

Dacă iubești produsele naturiste sau pur și simplu te gândești să încerci o mască de păr naturală, îți propunem să descoperi una dintre cele mai îndrăgite rețete de masca homemade pentru păr, realizată cu ingrediente accesibile, care hrănesc firul de păr de la rădăcina până la vârf, oferindu-i protecție și strălucire.

Masca homemade pentru strălucirea părului: stimulează regenerarea firului de păr și stopează căderea acestuia

Această masca poate fi utilizată o dată pe săptămâna.

Ingrediente:

Din aceste ingrediente se poate obține o cantitate de masca suficientă pentru a acoperi și părul lung. Dacă totuși rămâne o cantitate de masca, această se poate păstra în recipient de sticlă la frigider pentru 10 zile.

Citește și:

Mod de preparare: se pun ingredientele la blender sau, dacă nu aveți unul, într-un recipient din sticlă sau ceramică, în care se va amesteca cu o spatulă de lemn până se obține o compoziție omogenă.

Mod de utilizare:

Se piaptănă părul uscat. Se fac apoi cărări și cu ajutorul mâinii, al unei pensule sau al unei spatule se aplică masca pe fiecare cărare, întâi la rădăcină. După ce rădăcinile părului au fost acoperite, se masează cu degetele scalpul aproximativ un minut.

Se fac șuvițe și se aplică apoi masca pe toată lungimea părului. Se masează apoi părul pe lungimea sa preț de un minut.

Se strânge părul și se acoperă cu o cască și apoi un prosop pentru a menține căldura. Puteți improviza folosind o pungă, în cazul în acre nu aveți o cască de protecție pentru păr.

Citește și:

Masca este lăsată să acționeze timp de două ore.

Se clătește apoi părul cu apă din abundență și se spală cu șampon. Este important să insistați la nivelul scalpului atunci când spălați părul cu șampon. Puteți ultiza apoi balsamul de par și masca de par preferată.

Foto: By puhhha/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.