Setari Cookie-uri

5 Măști naturiste care combat căderea părului

Căderea părului reprezintă o situație cu care foarte multe femei se confruntă, căutând soluții pentru a menține sănătatea podoabei capilare. Deși uneori există cauze medicale care produc ca simptom căderea părului, totuși de cele mai multe ori pierdem părul atunci când nu îl îngrijim și hrănim corespunzător.

Înainte de toate, trebuie să știți că pielea, părul și unghiile sunt ultimele „stații” de cedare a nutrienților din sânge. Vitaminele, mineralele și toate substanțele de care corpul nostru are nevoie circulă în sânge, urmând a fi oferite prioritar întâi organelor, apoi acolo unde sunt anumite carențe în corp, ca la final să ajungă și către piele, păr și unghii. Așadar cea mai mică lipsă a unor nutrienți se poate resimți la nivelul pielii noastre, a părului și unghiilor.

Vă propunem 5 măști naturiste pentru păr, cu ingrediente atent alese, foarte hrănitoare, ce promit regenerarea firului de păr și fortificarea acestuia.

5 măști naturiste împotriva căderii părului

Cremă cu petrol pentru combaterea căderii părului

Cremă De Păr Cu Extracte Naturale Și Petrol, VIVANATURA – 10,99 lei – disponibilă pe Naturaway.ro

Citește și:

Aceasta se numără printre cele mai populare și cele mai apreciate soluții cu aplicare locală ce ajută în stoparea căderii părului. Crema se aplică pe părul uscat înainte de spălare, lăsându-se să acționeze între 15-45 de minute. Nu vă faceți griji pentru aromă, prezita un parfum discret de plante și flori.

Este o mască cu 96% ingrediente naturale, având în compoziție complexe de extracte din plante (mesteacăn, tătăneasă, brusture, urzică), uleiuri vegetale (de măsline, ricin, germeni de grâu, nuci), precum şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a îngriji și întări firul de păr.

crema de par naturista cu petrol

Masca de păr 3in1: fortifică, redă strălucirea și previne căderea părului

Masca de Păr cu Ginseng și Argan VivaNatura – 14,99 lei – disponibilă pe Plantum.ro

Citește și:

Masca de păr cu ingrediente naturale acționează atât la nivelul scalpului, hrănind și fortificând rădăcina firului de par, cât și pe toată lungimea părului, netezind și conferind strălucire.

„Formula unică a măștii de păr este îmbogățită, de asemenea, de multitudinea de nutrienți, vitamine, minerale, oligoelemente, conținută de extractele din plante cum ar fi: brusture, mesteacăn, urzică, tătăneasă, iarbă mare, nuc. Acestea au proprietatea de a stopa căderea părului, de a fortifia firul de păr și rădăcina acestuia. Stimulează creșterea și îngroșarea firului de păr, făcându-l rezistent și sănătos. Calmează pielea capului, au acțiune antiinflamatorie, elimină senzațiile de mâncărime și iritare, curăță în profunzime și echibrează secreția de sebum. Pentru părul uscat Masca regeneratoare VivaNatura este o adevărată binefacere deoarece hidratează și întărește părul casant și firele despicate. Părul devine mătăsos, strălucitor și ușor de pieptănat”, ne informează Plantum.ro

Citește și:

masca naturala cu ginseng anti cadere par si regeneranta

Crema pentru păr HennaPlus regeneranta și reparatorie

HENNAPLUS Crema reparatorie și regeneranta pentru par – preț 40 lei – disponibilă pe Bio-cosmetics.ro

Masca este intens nutritivă, previne căderea părului, dar și degradarea și ruperea acestuia. Este ideală atât pentru părul natural, cât și pentru cel vopsit, reducând de asemenea efectul de vârfuri despicate. Crema este foarte ușor absorbită de par, nu îl îngrașă și nu necesită clătire, putând fi utilizată oricând și nu doar la momentul băii. Neavând efecte toxice, poate fi utilizată chiar și pentru părul încălcit și fin al copiilor.

masca naturista par regeneranta si restructuranta henna plus

Masca anticădere cu proteine din Cașmir

Masca de Păr Anticădere și Regenerantă cu Proteine din Cașmir pentru Păr Uscat și Deteriorat ZIAJA – preț 19,47 lei – disponbila pe Vegis.ro

Citește și:

Formulă blanda, fără parabeni, se absoarbe ușor la nivelul firului de păr și al scalpului, fără efectul de îngrășare. Hrănește rădăcina, închide cuticulele, conferind astfe protecție împotriva căderii părului și dând strălucire și vitalitate podoabei capilare.

masca naturista anti caderea parului si stralucire ziaja

Masca de păr regenerativă cu vitamina E

Masca Regenerativă pentru Păr FAVISAN – preț 14,93 lei – disponibilă pe Vegis.ro

Masca îmbogățită cu salvie bio, brustur, urzică, vit. B5, îmbogăţit cu ulei de măsline bio, ulei de argan bio. Această mască hrănește firul de par, prevenind căderea și conferă strălucire, împiedicând totodată formarea vârfurilor despicate.

masca naturista pentru regenerarea si cresterea parului favisan

Foto: By New Africa/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.