Setari Cookie-uri

Lidia Buble, frumusețe exotică prin masaj cu bambus

Printre personajele cu renume din show- bizz-ul românesc înzestrate cu frumusețe aparte, se numără și Lidia Buble. Iubește viața sănătoasă și chiar dacă o ajută enorm trăsăturile fizice, Lidia știe că trebuie să fie consecventă pentru a-și întreține la cote înalte înfățișarea exterioară.

Comunicat de presa

Astfel, Lidia Buble a descoperit masajul cu bambus a maestrului Dan Bujor. Aceste tehnici de masaj ne amintesc faptul că pentru un trup fără cusur și o ținută generală impecabilă este nevoie de ședințe susținute de masaj cu bambus, de o alimentațe sănătoasă și nu în ultimul rând de foarte multă voință.

Dan Bujor- Bamboo Massage este locul unde poți descoperi armonia dintre trup și suflet prin tehnici tradiționale, ce reduc semnificativ gradul de celulită prin eliminarea excesului de apă din organism. Așadar, pentru un corp cu grație ce atrage printr-o structură bine definită, e nevoie de masajul cu bambus. “Dan Bujor – Bamboo Massage” înseamnă terapii care remodelează silueta, relaxează psihicul și echilibrează organismul. Este genul de masaj de la care obții rezultate optime în două săptămâni.

Citește și:

“ Tehnica lui Dan mi-e redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață.” ( Lidia Buble)

https://modelarecubambus.ro/

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.