Setari Cookie-uri

Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!

Te invităm să oprești timpul în loc și să evadezi într-o parfumată Grădină a Edenului!

Comunicat de presa

Primavara, corpul nostru merita o cura de regenerare – precum natura.

Elimina toxinele si reda pielii puritatea cu ajutorul unei colectii noi, in editie limitata, ce are la baza un ingredient-minune: ceaiul verde Matcha.

Aceasta noua si subtila aroma in editie limitata combina nuantele profunde ale ceaiului Matcha cu delicatetea iasomiei, dezvaluind note de varf racoritoare de citrice, bergamota si zmeura delicioasa, topite de un val cald si gurmand de vanilie.

Note de varf: bergamota, mandarina, mar | Note de mijloc: ceai Matcha, iasomie, alge

Note de baza: muschi, vanilie, zmeura, pudra de orez

Matcha Green Tea: A rare, noble, and healing tea

Noua colectie "Blissful Green" are puterea de purificare si detoxificare a ceaiului Matcha.

Ceaiul verde Matcha provine din planta Camellia Sinensis.

Citește și:

In timp ce alte ceaiuri fara aroma sunt create din anumite parti ale plantei de ceai, matcha este o „pudra” de ceai foarte rafinata, creata din intreaga frunza de ceai, nu doar dintr-o parte din ea.

Ca urmare, compozitia sa este mai bogata in mod natural in antioxidanti, vitamine si minerale.

Matcha inseamna „pudra de ceai”. Cand ceaiul verde obisnuit (intr-o punga) este introdus in apa, doar 5-10% din substantele nutritive puternice sunt infuzate in apa. In schimb, Matcha nu se infuzeaza, ci planta intreaga, macinata sub forma de pulbere, este amestecata direct. Ca atare, pulberea furnizeaza 100% din nutrientii plantei.

Ceaiul Matcha a fost adus pentru prima data din China in Japonia in secolul al IX-lea. Calugarii budisti din Japonia au dezvoltat ceremonia ceaiului pentru a celebra armonia, respectul si linistea.

Citește și:

In cultura japoneza, ceaiul verde Matcha este mult mai mult decat o simpla bautura. Ceremonia ceaiului Matcha a fost o parte integranta a culturii traditionale japoneze de secole. Matcha este servit in mod traditional folosind un castron de ceai ceremonial, un tel de bambus si un vas de masurare. Ritualul Ceaiului Matcha este o experienta legata de atentie, respect si concentrare pe clipa prezenta. Desi ceaiul verde Matcha are o istorie de peste 800 de ani, abia acum incepe sa fie recunoscut drept un superaliment care depaseste in calitatile sale antioxidante orice alt superaliment al zilelor noastre.

Ceaiul Matcha este aliatul suprem in detoxificare. Datorita concentratiei ridicate de minerale, vitamine si antioxidanti, ajuta la purificarea si detoxifierea pielii, stimuleaza metabolismul energetic si celular, generand o piele cu aspect mai sanatos.

Citește și:

In plus, antioxidantii continuti in ceaiul matcha contribuie la intarirea sistemului imunitar, pentru a lupta impotriva radicalilor liberi din organism.

The Collection

Ulei de dus

Ajuta pielea sa-si refaca uleiurile naturale pe masura ce o protejezi si o hranesti cu legendarul nostru ulei de dus, pentru a o curata si rasfata asa cum merita. Infuzat cu patru uleiuri botanice: masline, avocado, jojoba si germeni de grau, cu omega 3, 6, 7 si 9 si vitaminele A si D, acest ulei de dus regenereaza pielea, lasand-o ultra-moale si matasoasa.

Uleiul de dus Blissful Green in editie limitata cu ceai Matcha are in plus efect de purificare si detoxificare a pielii.

Exfoliant de corp

Exfoliantul nostru pentru corp este conceput special pentru a energiza si hrani pielea uscata. Imbogatit cu sare de la Marea Moarta bogata in minerale benefice, patru uleiuri botanice - migdale, jojoba, andiroba si acai - si vitamina E, acest scrub indeparteaza delicat celulele moarte si revitalizeaza pielea, lasand-o matasoasa si neteda.

Citește și:

Lotiune de corp

Aceasta lotiune de corp unica este produsul perfect pentru a oferi pielii un strat de hidratare imediata si de lunga durata. Formula sa fina este imbogatita cu sapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide naturale: masline, avocado, borage, germeni de grau, jojoba, macadamia, shea.

Se absoarbe rapid si este potrivita pentru pielea normala pana la cea uscata, oferind pielii catifelare, luminozitate si un aspect uniform.

Lotiunea de corp „Blissful Green” in editie limitata beneficiaza si de puterea vindecatoare, detoxifianta a ceaiului Matcha.

Crema de maini

Imbogatita cu unt de karité hidratant si extract de Aloe Vera, crema noastra de maini protejeaza pielea delicata a mainilor, pentru o hidratare instantanee si catifelare de durata. Se absoarbe usor si lasa mainile moi si placute la atingere.

Citește și:

Crema de maini „Blissful Green” in editie limitata are in plus ceai Matcha, cu beneficii purificatoare si detoxifiante pentru piele.

Sare de baie Dead Sea

Bucura-te de o baie calda si relaxanta in compania acestor uimitoare saruri pure de baie de la Marea Moarta, bogate in minerale naturale precum calciu si magneziu si extract de ceai Matcha, concentrat natural in vitamine si antioxidanti si cunoscut pentru proprietatile sale detoxifiante.

Infuzate cu un parfum relaxant, iti calmeaza simturile, iti detoxifica pielea si ofera o experienta minunata SPA, acasa.

Parfum pentru textile

Raspandeste pe tesaturi atmosfera magica a naturii cu parfumul delicat al editiei noastre limitate Blissful Green! Lenjeria, pernele, perdelele si prosoapele tale vor mirosi a primavara, fresh si aerisit!

Aroma de camera

Adu parfumul naturii verzi in biroul tau sau in orice alt spatiu cu acest difuzor de aroma Blissful Green in editie limitata, superb conceput, un rasfat pentru simturi cu bergamota proaspata, ceai verde Matcha si vanilie dulce.

Citește și:

EAU de SABON

Un parfum unic, care poate fi folosit ca atare sau in combinatie cu alte produse pentru corp cu aceeasi aroma proapata a naturii. Miroase a verde, miroase a viata!

Apa de toaleta contine 69% alcool – e mai concentrata decat o apa de corp, dar mai putin intensa decat un parfum traditional, pentru a oferi o prezenta delicata si proaspata, insa de lunga durata. E ambalata intr-un recipient de sticla elegant, protejat de o fermecatoare punguta din bumbac veritabil.

Exfoliant de fata 2 in 1 – editie limitata!

Curatarea este secretul unui ten sanatos, impecabil, iar acest exfoliant pentru fata 2 in 1 cu extract de ceai Matcha curata, purifica si netezeste delicat pielea, lasand-o curata, moale, supla si echilibrata.

Formula cremoasa si fara efect de uscare este vegana, de origine naturala 89%, fara sulfati, parabeni, uleiuri mineral si silicon, si e imbogatita cu minerale din Marea Moarta si extract de trandafir de Jericho ce actioneaza in armonie pentru protejarea, purificarea si hidratarea pielii, pastrandu-i in acelasi timp echilibru natural.

Prin exfolierea usoara si indepartarea impuritatilor si a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de jojoba, pielea ta va fi nu doar perfect curata, ci stimulata si purificata.

Acest nou exfoliant pentru ten este parfumat in mod natural cu un cocktail de trei uleiuri esentiale: lemon grass, bergamota si salvie, si e imbogatit cu extract de ceai verde Matcha, bogat in antioxidanti, vitamine si minerale. Va ajuta pielea sa elimine toxinele, pentru a dezvalui un ten impecabil, cu aspect mai sanatos si pur

Set-cadou Perfect Harmony

Nu exista o modalitate mai buna de a rasfata pe cineva drag decat acest cochet set-cadou care reuneste doua dintre cel mai bine vandute produse Sabon: crema de maini si lotiunea de corp, inmiresmate cu aroma in editie limitata „Blissful Green” si imbogatite cu ceai Matcha purificator.

Contine:

• Lotiune de corp 30ml

• Crema de maini 30ml

Set –cadou Naturally SABON

Aceasta splendoare de set-cadou contine tot ce e necesar unei rutine complete de rasfat corporal cu aroma in editie limitata Blissful Green: un ulei de dus pentru hranire si curatare, un exfoliant de corp pentru intinerirea pielii si o lotiune de corp bogata, pentru o piele neteda si hidratata. Ingredientul-vedeta este, bineinteles, extractul purificator de ceai Matcha ce detoxifica pielea, lasand-o proaspata si curata.

Contine:

• Ulei de dus 100ml

• Exfoliant de corp 60g

• Lotiune de corp 30ml

Set-cadou Blissful Green

Arata-i unei femei dragi cat de mult o iubesti si o apreciezi cu acest incantator set-cadou ce contine patru produse esentiale de ingrijire a corpului cu aroma Blissful Green: ulei de dus, exfoliant de corp, lotiune de corp si crema de maini, toate prezentate intr-o eleganta gentuta de cosmetice.

Contine:

• Ulei de dus 300ml

• Exfoliant de corp 320g

• Lotiune de corp 150ml

• Crema de maini 30ml

Nu ai gasit cadoul perfect?

Alege produsele preferate si creeaza tu cadoul ideal, cu ajutorul unei cutii Sabon asortate.

In magazine si online pe www.sabon.ro

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.