Setari Cookie-uri

Cum obții corpul perfect de plajă, cu ajutorul masajului cu bambus?

Frumusețea fizică se vrea rafinată mai ales pe timp de vară. Dar, pentru a fi în formă, e nevoie de multă disciplină. Dan Bujor, master trainer in masaj cu bambus, îți poate aduce bucuria unui corp de invidiat pentru zilele la plajă sau piscină.

Comunicat de presa

Armonia dintre trup și suflet poate fi desăvârșită cu ajutorul masajului cu bambus. Este important să evităm excesele culinare sau plăcerile vinovate precum zahărul, grăsimile și sarea.

Cum acționează masajul cu bambus?

Este bine de știut că, atunci când facem masaj cu bambus, nu se pierd kilograme, se scad centimetri în circumferință. Scăderea în greutate se face prin mișcare și grija alimentației de zi cu zi! Zonele corpului unde trebuie acționat, prin masaj cu bambus, sunt picioarele, coapsele, fesele, pe abdomen sau în talie.

Beţele de bambus favorizează drenajul limfatic instrumental, net superior celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri. Cel mai potrivit în masajul cu bambus este uleiul de cocos 100% organic. Poate facilita mişcările de rulare sau rotire a beţelor de bambus şi favorizează procesul de detoxifiere. Uleiul de cocos este preferat oricărei creme anticelulitice. Este eficient ca remediu natural de combatere a celulitei şi hidratare intensă a pielii, alungă toxinele din organism, dar şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii. În plus, în această perioadă, ajută la un bronz uniform și o piele sănătoasă, pe deplin hidratată.

Citește și:

Hidratare adecvată pentru un masaj cu bambus cât mai eficient!

Apa este un lubrifiant pentru articulații și mușchi. Dan Bujor spune că: “Hidratarea are un rol important pentru ca masajul cu bambus să fie eficient. Este foarte important ca, pe timp de vară, să bem cât mai multă apă la temperatura camerei (niciodată foarte rece) și ceaiuri care reglează temperatura corporală. Evitați sucurile din fructe pentru că acestea conțin zaharuri și chiar calorii în plus.”

Cum se desfășoară masajul cu bambus?

“Masajul cu bambus este asemănător cu cel asiatic, numai că este mai mult pe relaxare, detensionare musculară (asiatic). Eu am primit de la bunul Dumnezeu un har, pe care, de-a lungul timpului, l-am dezvoltat ca fiind unul dintre cele mai rapide proceduri cu rezultate remarcabile!”, spune master trainer-ul Dan Bujor, Bamboo Massage.

Citește și:

https://www.instagram.com/modelarebambus/

https://www.facebook.com/modelarebambus

Sursa foto: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.