Setari Cookie-uri

Ce trebuie să conțină trusa ta medicală de vacanță?

Pentru că vacanțele încă nu s-au încheiat încă, este foarte important să știi care sunt produsele esențiale pe care trebuie să le conțină trusa ta medicală. Trebuie să fie înainte de toate o trusă de prim ajutor, un adevărat kit de supraviețuite în vacanță.

Ce poate fi mai frumos decât să pleci în vacanță? Singurul dezavantaj sunt fără doar și poate, bagajele. Și totuși, atunci când pregătești așa cum trebuie bagajele, poți să spui că ai făcut deja foarte bine lucrurile pe jumătate.

Alege deci de la farmacie online medicamente, obiecte indispensabile mai ales pentru febră, raceala si gripa, pentru digestie, pentru igienă și multe altele.

Care sunt deci medicamentele sau lucrurile pe care trebuie să le conțină trusa ta medicală de vacanță?

În primul rând, trebuie să te asiguri că ai într-o pungă cu ziplock plasturi, leucoplast, pansamente de mai multe mărimi, foarfece, comprese sterile, un produs dezinfectant antibacterian pentru mâini, spray sau creme antibacteriene și antifungice.

Medicamentele pe care trebuie să le duci cu tine în călătorie.

Citește și:

Este la fel de important să alegi de la o farmacie online BiscuitPharma suficiente medicamente, pentru a te asigura de faptul că totul merge așa cum trebuie:

  • Medicamente anti-diareice precum Imodium.
  • Medicamente anti-greață.
  • Pansamente intestinale precum Smecta.
  • Medicamente pentru Febră, durere, anti-inflamatorii. Pentru dureri moderate ai nevoie de antalgice, care atenuează durerea, medicamente care conțin Paracetamol. Pentru dureri mai intense se pot lua medicamente analgezice, de genul Ibuprofen, care este un anti-inflamatoriu non-steroidian. Atenție însă deoarece nu se recomandă să se amestece medicamentele anti-inflamatorii cu corticoidele.
  • Medicamente pentru dureri de burtă.
  • Medicamente pentru afecțiuni dermatologice, pentru arsuri sau pentru înțepăturile de insecte.
  • Medicamente pentru alergii, de genul Aerius care are un efect anti-alergen și care nu are efecte adverse precum senzația de oboseală.
  • Antibiotice pentru un spectru larg și antibacteriene – angină, infecții cutanate sau infecții ORL.

Cele mai importante sunt, fără doar și poate, aspirina și paracetamolul atunci când te confrunți cu dureri sau cu febră.

Citește și:

Ai nevoie și de un kit anti-intoxicație alimentară. Poți să duci cu tine produse anti-diareice, anti-vomă, dar și anti-spasmodice pentru durerile abdominale. Pentru copiii care au mai puțin de 2 ani, este nevoie și de săruri de rehidratare care pot reduce riscurile de a suferi de alte probleme mai grave.

Termometrul este la fel de important atunci când vrei să afli dacă tu sau copilul tău are febră.

Important este în anumite cazuri și produsele gen mancare pentru copii, dar nu numai.

Mai trebuie să iei cu tine în călătorie, următoarele lucruri:

  • O cremă solară.
  • Creme de aplicat după expunerea la soare.
  • Un spray anti-țânțari.
  • Deodorante și antiperspirante.
  • Produse pentru demachiere și curățare.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.