Setari Cookie-uri

Ai auzit și tu? La Life Dental Spa, gingiile inflamate se tratează cu laserul dentar, tehnologia modernă a momentului!

Când vine vorba de igiena orală, gingiile inflamate sunt una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă mii de pacienți în fiecare an. Te numeri printre ei? Ai gingivită, deci mergi la dentist!

Aproximativ 8 din 10 români suferă de gingivită, o afecțiune gingivală care debutează cu inflamația țesutului. Inflamația gingivală este foarte ușor de observat de către pacient, căci îi este afectat periajul zilnic: sângerări în timpul fiecărui periaj, retracții gingivale, durere, respirație urât mirositoare. Semnele și simptomele gingivitei sunt caracteristice și nu pot fi trecute cu vederea.

Recunoști simptomele gingivitei? Intervine rapid și nu mai sta pe gânduri, altfel te vei expune riscului ca gingivita ta să evolueze într-o afecțiune mult mai gravă, și anume parodontita marginală, principala cauză a pierderii dinților.

Deci, o simplă inflamație a gingiilor, dacă nu este tratată, poate provoca multe probleme pentru sănătatea dinților și, în cele mai grave cazuri, poate duce la parodontită, al cărei rezultat este instabilitatea și pierderea ulterioară a dinților. Mai mult, poate da naștere unor patologii severe, căci bacteriile responsabile de gingivită pot pătrunde în sistemul circulator sanguin și se pot dezvolta:

Citește și:
  • Boli ale inimii;

  • Boli ale plămânilor;

  • Multe studii au asociat gingivita cu bolile cardiovasculare, inclusiv atacul de cord sau accidentul vascular cerebral;

  • La femeile însărcinate, gingivita poate conduce la naștere prematură sau la nașterea unui copil cu greutate mică.

Nu ignora simptomele gingivitei și nu-ți agrava starea de sănătate dentară! Cel mai bun tratament pentru gingivită este laserul dentar, tehnologia modernă care nu provoacă durere, disconfort și îți garantează o sănătate orală.

Pasiunea pentru tratamentele eficiente și interesul pentru îngrijirea pacienților fără ace, fără freze și fără durere îi determină pe medicii dentiști ai clinicilor Life Dental Spa să ofere tratamente pentru gingivită minim invazive, folosind ultratehnologia modernă a laserului dentar.

Citește și:

În clinicile Life Dental Spa, tratamentul gingivitei este reprezentat de protocolul holistic ce include folosirea laserului dentar, în acest moment fiind cel mai eficient și cu cele mai bune rezultate pe termen lung

Gingiile inflamate pot avea si un impact inestetic, pe lângă riscul de dezvoltare a parodontitei. Specialiștii Life Dental Spa sunt adepții stomatologiei moderne, actuale, care implică folosirea unor tehnologii noi, conservatoare, prietenoase cu organismul uman. Laserul dentar este ultima inovație apărută în domeniul medicinii dentare.

Premergător tratamentului gingivitei cu laser, la Life Dental Spa se realizează procedura de igienizare profesională, ce include detartrajul, periajul profesional și air-flow. Toate acestea se realizează după protocolul Guided Biofilm Therapy by EMS, tehnologia elvețiană care permite obținerea unei igienizări în profunzime, de detaliu, prin îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene chiar și din cele mai greu accesibile zone ale cavității bucale.

Citește și:

Laserul stomatologic aduce numeroase beneficii în ceea ce privește tratamentul gingivitei:

  • Minim Invazivitate. Laserul dentar are o acțiune minim-invazivă, raza laser având efect numai asupra țesutului afectat de gingivită. Astfel, țesuturile sănătoase din jur nu sunt deloc afectate.

  • Lipsa durerii. Avantajul major de care se bucură pacienții care aleg tratamentul laser pentru gingivită este lipsa durerii, ceea ce scade necesitatea anesteziei locale.

  • Nu este necesară anestezia. Datorită faptului că laserul dentar nu produce durere, pacienții au beneficiul major de a nu avea nevoie de anestezie decât în cazuri excepționale. Tratamentul laser pentru le inflamate, respectiv gingivită poate fi folosit chiar și în cazul femeilor însărcinate, mai ales atunci când este vorba despre gingivita de sarcină.

    Citește și:
  • Stimulează refacerea și regenerarea țesuturilor. Raza laser are capacitatea de a stimula regenerarea la nivel local, motiv pentru care pacienții care aleg să trateze gingivita sau chiar parodontoza în clinicile stomatologice Life Dental Spa se bucură de un aspect sănătos și estetic al gingiei într-un timp record.

  • Efect bactericid. Laserul dentar are un efect bactericid, distrugând bacteriile implicate în apariția gingivitei. Astfel, riscul de a avea complicații în urma tratamentului sunt considerabil diminuate, țesuturile fiind sterilizate în timpul ședințelor terapiei laser, iar cauza principală a bolii este eliminată.

  • Rezultate pe termen lung. În timpul tratamentului laser al gingivitei, pacienții nu doar că se bucură de rezultate uimitoare într-un timp scurt, ci învață și cum să prevină recidiva și cum să se bucure de efectele benefice ale tratamentului timp îndelungat.

    Citește și:

Cu Life Dental Spa, rezolvi problema gingivitei rapid, ușor și cu costuri reduse!

Echipate cu toate echipamentele specifice și lasere de ultimă generație, clinicile dentare laser Life Dental Spa sunt bucuroase să ofere tratamentul revoluționar cu laserul al gingivitei tuturor celor care suferă de această afecțiune. Tocmai din acest motiv, Life Dental Spa oferă o consultație cu camera intraorală GRATUITĂ (în valoare de 197 de lei).

Consultația gratuită cu camera intraorală este valabilă pentru primii 20 de pacienți înscriși, fără a se putea cumula cu alte reduceri, oferte, vouchere. Programează-te acum la un diagnostic gratuit și vei beneficia 100% de un zâmbet sănătos! Aplică acum și alege să îți păstrezi dinții sănătoși!

Pentru un diagnostic corect și un tratament eficient al gingivitei, fă o vizită la clinica dentară Life Dental Spa și profită de ofertă! Asigură-ți sănătatea orală și aplică acum:

Citește și:

https://www.lifedentalspa.ro/contact-cabinet-stomatologic/!

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.