Setari Cookie-uri

Cum slăbim corect, fără a afecta sănătatea organismului? Specialiștii recomandă o dietă săracă în calorii, dar foarte bogată în

Kilogramele în plus sunt și vor rămâne multă vreme una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm! Diete, sport, intervenții chirurgicale suntem dispuși la orice pentru a ajunge la acel număr de kilograme mult visat și la acea siluetă care să ne facă să ne simțim bine din toate punctele de vedere. Dar nu totul se reduce la aspectul fizic. Medicii specialiști recomandă celor care se lupta cu kilogramele în plus, să slăbească. Efectele secundare ale supraponderii și obezității sunt dintre cele mai grave. Pe lângă dezechilibrele provocate în organism, atrag după sine boli precum: diabet, hipertensiune și boli cardiovasculare.

CP

Ce facem atunci când am epuizat toate dietele, toate resursele și parcă nimic din ce încercăm nu mai dă rezultat?

Dana Miricioiu - Medic chirurg estetician alături de medicul nutriționist Mihaela Bilic, au sutinut un live pe conturile de social media, în care au dezbătut cel mai fierbinte subiect, slăbitul, alături de noutățile din zona chirurgiei estetice și au dezvăluit urmăritorilor cea mai recentă inovație în materie de slăbit, dieta pe bază de înlocuitori compleți de masă. Un produs scandinav de succes care a ajuns de la începutul anului și pe piața din România.

Lupta cu kilogramele în plus este o luptă din care de cele mai multe ori ieșim învinși. Natura ține cu grăsimea, ne îndeamnă să avem kilograme în plus pentru că natura consideră grăsimea supraviețuire. Trebuie să ne înarmăm cu informații corecte, să știm exact care ne sunt armele ca într-un final să ajungem să trăim bine în pielea noastră. Cu cât avem mai multă grăsime în corp cu atât caloriile vor fi cu predilecție duse în grăsime, în loc să fie arse ca și combustibil. Efectele secundare ale kilogramelor în plus sunt dramatice. Cred că la nivel mondial grăsimea este cauzatoarea celor mai mari cheluieli din sistemul sanitar. Tot ce este rău vine de la grăsime. “ - Mihaela Bilic.

Citește și:

Slăbitul este o necesitate! Atât din punct de vedere estetic cât și a sănătății organismului.” – Dr. Dana Miricioiu, Medic chirurg estetician

Frumusețea chirurgiei estetice este că ne ajută și rezolvăm acele probleme fizice pe care o dietă nu le poate rezolva. S-a constatat mai ales după vârsta de 40 de ani, că în urma unei cure de slăbire, anumite zone ale corpului au de suferit și ne referim aici la ten, sânii care își pierd din fermitate, tonsul pielii și al țesuturilor scade și grăsimea din anumite zone ale corpului nu dispare. Ne referim aici la grăsimea localizată care nu poate fi îndepărtată decât chirurgical sau minim chirurgical.

“Nicio dietă nu poate să influențeze în mod categoric rezultatele de la lipoaspirație și nici invers, lipoaspirația laser nu poate ține locul dietei, nu te scapă de kilogramele în plus, din acest motiv sunt complementare. Intervenția de lipoaspirație tip laser este una foarte ușoară pentru pacient, se realizează cu anestezie locală, efectele secundare sunt mici, iar rezultatele sunt uimitoare. Rolul laserului este de a sparge membranele celulei adipoase. Practic cu ajutorul unor canule mici se extrage grăsimea deja dizolvată de laser. Un alt avantaj major al laserului este că în ultima etapă a intervenției, laserul crește contractivitatea fibrei elastice, deci are rolul de a tonifia pielea, de a-i crește fermitatea. Astfel că dintr-o piele foarte laxă vom obține o piele mult mai strânsă, iar ceea ce este cu adevarat uimitor este că rezultatul este permanent! “- Dana Miricioiu – chirurg estetician.

Citește și:

Pentru a menține efectele unei intervenții estetice sau pentru a slabi acel număr de kilograme pe care oricine și-l dorește, în cadrul live-ului a fost prezentată una dintre cele mai revoluționare tipuri de dietă.

Dieta de slăbit Nupo este un nou tip de dietă în România ce are la bază peste 40 de studii științifice (cele mai multe din lume) și 41 de ani de experiență. Este săracă în calorii, dar are la bază toți nutrienții de care organismul are nevoie. Este o dietă înlocuitoare de mese, cu un concept foarte complex și științific, care ajută organismul să slăbească, nu îl dezechilibrează și cel mai important are rezultate rapide, iar față de alte dieta Nupo oferă și produse pentru menținerea greutății într-un mod simplu și eficient.

“În momentul în care încerci să pui într-o farfurie de mâncare toate acele substanțe, acea doză zilnică recomandată din toți nutrienții, s-a ajuns la paradoxul în care cantitatea de mâncare era enormă. Numai pentru vitamine și minerale ne trebuiesc câteva kilograme de fructe și legume, pe care dacă le mâncăm în fiecare zi, cu siguranță ne vom îngrășa. Când începem să slăbim se duc rezervele de glucoză din ficat, se topește masa musculară și rezervele de glucoză din mușchi, grăsimea fiind ultimul lucru pus la bătaie.”- Mihaela Bilic, medic nutriționist.

Citește și:

Nupo este o dietă extrem de versatilă și pe care o putem construi exact așa cum ne dorim. Este încadrată la categoria alimente, o putem consuma foarte ușor și foarte sigur. O putem ține pe o perioadă de 10 zile, 3 săptămâni până la maximum 8 săptămâni, conform noii legislații în vigoare, fără a consulta niciun fel de medic. Rezultatele se văd încă din primele 2-3 zile. Există persoane care vor să slăbească rapid, iar această dietă ne ajută să slăbim 3-5 kilograme în doar câteva zile, fără a exista dezechilibre.”, Dana Miricioiu – chirurg estetician.

Și cum întotdeauna slăbitul nu este partea cea mai grea, s-a discutat și despre cât de important și de greu este procesul de menținere. Tentațiile fiind foarte mari și la tot pasul, este extrem de greu să păstrăm același număr de kilograme pe cântar pe o perioadă lungă de timp.

Citește și:

“Efectele secundare ale supraponderii și obezității pot fi dramatice. La nivel mondial, grăsimea în exces este cauzatoare de diabet, hipertensiune, boli cardiovasculare. Tot ce e mai rău vine de la grăsimea în exces. O alegere excelentă atât pentru cei care vor să slăbească, cât și pentru sportivi este o dietă foarte bogată în nutrienți. M-a impresionat foarte mult tot acest aport de nutrienți, care dacă nu este făcut prin știință, prin medicină, în mod sponatan nu are cum să existe într-un pliculeț. I-aș spune Super Food. Cred că acest concept de super food pe lângă acei care vor să slăbescă și să rămână în tonus, cred că merge foarte bine la spotivi și cei care merg la sală și vor să câștige masă musculară, pentru că se știe că slăbitul ia și din mușchi. În plus este o formă foarte comodă de pus în practică și pentru cei sunt mereu pe fugă. Practic este dieta care nu mai are nevoie de nutriționist!” - Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, despre Dieta Nupo.

Citește și:

Puteți viziona înregistrarea live-ului pe pagina de youtube, Nupo România: https://www.youtube.com/watch?v=5Bj1orWzung&t=1800s

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.