Setari Cookie-uri

Advertorial Ce trebuie să știi despre Masajul Anticelulitic și de Remodelare Corporală

Ce este celulita?

Celulita este una dintre problemele inestetice ce afectează majoritatea femeilor, însă în unele cazuri și bărbații se pot confrunta cu această problemă. Celulita reprezintă acumularea țesutului adipos subcutanat pe coapse, fesieri și pe abdomen. Cauzele care determină apariția celulitei sunt numeroase, de la alimentația necorespunzătoare, acumularea de kilograme într-un timp foarte scurt și până la lipsa de mișcare sau factorii genetici.

Ce este Masajul Anticelulitic?

Masajul anticelulitic reprezintă remediul natural de combatere a celulitei, ce redă pielii un aspect îmbunătățit și tonifiat. Deși este o metodă eficientă, rezultatele uimitoare și de lungă durată nu pot apărea în absența unui stil de viață sănătos care să implice o alimentație corectă, precum și mișcarea fizică în mod regulat.

Beneficiile Masajului Anticelulitic:

- remodelează țesutul adipos

- diminuează celulita

- îmbunătățește circulația sanguină

- stimulează sistemul limfatic

- contribuie la micșorarea circumferinței corporale

De câte ședințe este nevoie pentru a scăpa de celulită?

Numărul total de ședințe necesar pentru îndepărtarea totală a celulitei depinde de gradul de celulită pentru fiecare caz în parte, însă pentru rezultate eficiente se recomandă între 2 și 3 ședințe pe săptămână.

Tehnicile Masajului Anticelulitic:

Fricțiunea. Tehnica presupune mișcări de frecare energice prin care se stimulează circulația sangvină și limfatică. Aceasta vizează în principal zona șoldurilor, primul pas fiind masajul aplicat interiorului coapsei spre exterior.

Frământarea. Terapeutul va prinde de pe suprafața coapsei cu o mână o anumită secțiune de piele, iar cu cealaltă va realiza mișcări de rotație, asemeni tehnicii de frământare a aluatului.

Presiunea. Această tehnică se realizează prin răsucirea profundă a pumnului strâns, de jos în sus, menținând o presiune constantă.

Lovirea. Terapeutul execută loviri, superficiale și regulate, cu ambele palme și degete perfect întinse, asupra zonelor afectate de celulită.

La Urban Masaj principala tehnică utilizată în Masajul Anticelulitic este tehnica manuală pe care terapeuții noștri o completează cu Maderoterapia. Aceasta reprezintă o terapie ce își are originile în America de Sud și se realizează cu ajutorul unor instrumente de lemn cu diverse forme și striații, care ajută la o mai bună vascularizare a țesutului. Complementar acestei terapii, pe zonele afectate de celulită, terapeuții noștri utilizează ventuzele de silicon ale căror rol este de a ajuta la drenaj.

Descoperă acum oferta Urban Masaj pentru Abonamentul de Masaj Anticelulitic și Remodelare Corporală!


Kudika
28 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.