Setari Cookie-uri

Advertorial Ce este Terapia Manuală Avansată și care sunt beneficiile acesteia?

Un stil de viață echilibrat aduce multiple beneficii în ceea ce privește calitatea vieții de zi cu zi însă, cea mai importantă întrebare este: cum putem ajunge la acest echilibru? 

Timpul din ce în ce mai mare petrecut la birou, în fața ecranelor digitale, precum și lipsa mișcării fizice reprezintă întocmai acele elemente nocive ce ne îndepărtează de echilibrul dorit și de o viață sănătoasă. Durerile musculare și anume, durerile de cap, de spate, cele articulare, dificultățile de mișcare, postura vicioasă a spatelui au devenit în ziua de astăzi aspecte obișnuite pe care le întâlnim deja de la vârste fragede și care, netratate la timp, dăunează grav sănătății. Desigur că pot exista și disfuncționalități patologice, însă lipsa unui tratament corespunzător, precum și cea a mișcării nu va face altceva decât să agraveze durerile manifestate.

Una dintre principalele metode eficiente de tratare a acestor probleme se referă la ședințele de Terapie Manuală Avansată de care puteți beneficia de asemenea în cadrul studiourilor Urban Masaj.

Ce este Terapia Manuală Avansată?
Terapia Manuală reprezintă metoda de tratament ce presupune un complex de tehnici biomecanice efectuate prin aplicarea forței manuale. Scopul acesteia este de a îmbunătăți capacitatea funcțională și motorie a organismului, fiind o procedură potrivită pentru tratarea articulațiilor, mușchilor sau nervilor.

Poate printre cele mai des întâlnite probleme cu care majoritatea oamenilor se confruntă, sunt cele legate de durerile de spate sau de cap, pe care încearcă să le neutralizeze cu ajutorul medicamentelor. Acest comportament, deși determină dispariția durerii pe moment, poate conduce pe viitor la agravarea stării de bine a organismului, dat fiind faptul că tratarea efectului nu presupune și tratarea cauzei principale. Astfel că, pentru ca durerile să dispară pe termen lung, este nevoie de intervenția terapeutului ce poate acționa prin tehnici manuale la detensionarea musculară.

Urban Masaj este o adevărată oază de relaxare în care puteţi beneficia de Terapia Manuală Avansată.

Care sunt principalele tehnici ale Terapiei Manuale Avansată utilizată de terapeuţii de la Urban Masaj?
Deep Tissue
Trigger Point Therapy
Mobilizări Articulare
Stretching Therapy
Mulligan Therapy
Manipulări

Care sunt beneficiile Terapiei Manuale Avansată?
contribuie la mobilizarea articulațiilor
contribuie la corectarea și îmbunătățirea posturii
detensionează țesuturile moi
restabilește funcțiile musculare și articulare
reduce durerea acută sau cronică
contribuie la menținerea flexibilității

Descoperă Abonamentele Urban Masaj foarte avantajoase pentru ședințele de Terapie Manuală Avansată și fă primul pas spre o viață echilibrată și sănătoasă!


Kudika
2 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.