Setari Cookie-uri

Mediterranea – delicatese din bucătăria mediteraneană

Gustul savuros al mâncărurilor mediteraneene este cunoscut în întreaga lume pentru calitatea, varietatea și beneficiile sale asupra sănătății, fiind și sursa de inspirație a brandului Mediterranea în crearea produselor sale.

CP

Mediterranea aduce în România o selecție de delicatese din bucătăria mediteraneană cu ingrediente ce provin de la producători locali, atent selectate pentru a rezulta produse de cea mai bună calitate.

Fiind o afacere de familie, Mediterranea se concentrează pentru a oferi consumatorilor săi o varietate de delicii grecești și cipriote bazate atât pe retete tradiționale, cât si produse inovatoare:

Brânză halloumi - preparată dintr-un amestec de lapte de capră, vacă și oaie, disponibilă în diferite sortimente: classic, light, cu chili, fără lactoză, premium eco, dar si diferite proporții, pentru a fi mai ușor de introdus în alimentatia zilnică și într-o varietate de combinatii: felii, bucăti rotunde pentru burger, diferite gramaje pentru grătar.

Citește și:

Brânză feta – preparată din lapte de oaie sau dintr-un amestec de lapte de oaie și de capră, este disponibilă în următoarele sortimente: traditională, fără lactoză, eco, usor sărată.

Specialităti brânzeturi – Pecorino, Graviera (Clasică, cu trufe negre, usor picantă), Ricotta, Telemea (clasică, fără lactoză).

Gama Veggie – potrivită pentru vegetarieni & vegani, nu conține gluten, lactoză, soia, lapte, fiind disponibilă în 3 arome: aromă edam, aromă mozzarella, aromă cheddar.

Pită – grecească si cipriotă, perfecta pentru preparatele specifice bucătăriei mediteraneene.

Brichete premium din sâmburi de măsline - alternativa verde la cărbunele de lemn, care valorifică resturile rămase după presarea uleiului de măsline.

Citește și:

Produsele Mediterranea sunt disponibile în supermarketuri sau online.

Fiți la curent cu noutățile brandului pe canelele de social media @mediterranea.deli

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.