Setari Cookie-uri

Fitboxing, sau cum să iți tonifici musculatura în doar opt săptămâni

Viața agitată, uneori mult prea intensă a urbanului, ne îndeamnă pe mulți dintre noi să ne orientăm măcar de două ori pe săptămână spre sala de sport. Aici este locul în care ne eliberăm de stres și tot aici avem ocazia să ne modelăm corpul care are nevoie tot timpul de mișcare și întreținere. Fitboxing este un concept nou de box fără contact, ideal pentru exerciții care te vor ajuta să slăbești și să-ți tonifici musculatura în doar opt săptămâni.

CP

Cum te ajută Fitboxing pentru ca tu să te bucuri de un corp armonios?

47 minute de zero-contact box combinat cu o serie de exerciții în ritmul muzicii sunt formula perfecta pentru ca tu să topești kilogramele extra, să-ți tonifiezi corpul, să elimini stresul și să te distrezi!

Fitboxing-ul combină diferite tehnici și mișcări din box, kickboxing și muay thai cu aerobic și cross training. Ești echipat cu propria pereche de mănuși de box, lucrezi în ritmul muzicii executând o combinație de mișcări și lovituri cu pumnii, coatele și genunchii. Adversarul este un sac de box care nu dă înapoi…

Cu fiecare sesiune de Fitboxing, elimini din tensiunea și anxietatea de zi cu zi, în timp ce rezistența, agilitatea, forța și coordonareacresc.

Cine poate practica acest sport?

Citește și:

Oricine! Și cel mai bun lucru: nu trebuie să fii în super formă să-ți placă Fitboxing-ul. Trainerii noștri te vor ghida cu răbdare, ca rezultatul să fie cel dorit: mai sănătos și mai relaxat!

Care sunt rezultatele după sesiunile de antrenament?

  • Îți fortifici mușchii: vei vedea o îmbunătățire a tonusului și a masei musculare, deoarece mișcările brațelor întăresc pectoralii, mușchii dorsali, umerii și bicepsul. Mișcările cu picioarele întăresc mușchii picioarelor și ai abdomenului, subțiază talia și întăresc spatele și pelvisul.

-Arzi grăsimi: vei arde 500-1000 de calorii la fiecare 47 de minute de exerciții, ceea ce va duce la diminuarea țesutului adipos și a depunerilor degrăsime.

-Te coordonezi mai bine: grație secvențelor rapide de exerciții și sărituri, îți vei antrena coordonarea brațelor și picioarelor.

Citește și:

-Previi tulburările cardio-vasculare: Fitboxing-ul favorizează circulația

sângelui și îmbunătățește capacitatea respiratorie.

-Îți ajuți oasele: prin lovirea sacului de box, stimulezi regenerarea și densitatea osoasă.

-Combați stresul: când boxezi, corpul tău reduce nivelul hormonilor care provoacă stres (cum ar fi cortizolul), deci Fitboxing-ul promovează relaxarea

mentală și te ajută să elimini agresivitatea.

Simona Maxim- antrenor- “Fitboxing-ul combină diferite tehnici și mișcări din box, kickboxing și muay thai cu aerobic și cross training. Echipat cu propria pereche de mănuși de box, lucrezi în ritmul muzicii executând o combinație de mișcări și lovituri cu pumnii, coatele și genunchii. Fitboxing-ul este un sport complex pentru că îmbină mai multe elemente care cresc adrenalina, satisfac efortul și creează o „dependență” de senzație și rezultat!

Citește și:

Sacii sunt echipați cu senzori, adică înregistrează loviturile pe ritm și pe putere. Aceștia reprezintă o cuantificare a efortului depus, o creditare, o recunoaștere a antrenamentului și o continuă motivație de menținere și de autodepășire!”

https://www.fitboxing.ro/

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.