Setari Cookie-uri

Cum putem menține un puternic sistem imunitar?

Imunitate eficientă înseamnă să ai organismul sănătos, puternic și rezistent la provocările de zi cu zi. Fiecare persoană se naște cu imunitate naturală, însă pe parcursul trecerii timpului, aceasta se alterează, din cauza trecerii prin diferite boli, stresului, lipsei somnului, alimentației necorespunzătoare, sedentarismului, alcoolului sau nicotinei.

Pentru întărirea imunității, pe lângă o dietă echilibrată, sport regulat și odihnă sunt indicate și folosirea anumitor „ajutoare externe”, cum ar fi Proimmunity Max Extended Release și Proimmunity Quercetin Plus.

Proimmunity Quercetin Plus – conține un complex de 4 ingrediente: quercetina din Sophora japonica ce are ca rol susținerea capacității de apărare a sistemului de apărare, muscata africană, plantă bogată în flavonoide și care îmbunătățește activitatea celulelor sistemului imun, zinc și vitamina D3. Ajută organismul să formeze multe tipuri de anticorpi și este recomandat adolescenților peste 12 ani și adulților.

Proimmunity Max Extended Release comprimate cu eliberare prelungită, până la 8 ore, ce au la bază un complex de vitamine și zinc cu acțiune sinergică în susținerea sistemului imunitar. Suplimentul crește rezistența organismului la infecții și îl ajută să se refacă după perioada de boală. Nu conține zahăr.

Citește și:

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @FitermanPharma

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.