Setari Cookie-uri

Beneficiile produselor menstruale reutilizabile de la Femi.eko

Adesea avem tendința de a ne concentra asupra părților mai puțin plăcute ale menstruației și uităm să avem grijă de corpurile noastre care lucrează din greu. Ca femei și mame, de multe ori suntem prea ocupate să punem nevoile altora mai presus de ale noastre. Dar menstruația poate fi un memento lunar pentru a avea mai multă grijă de noi. Și una dintre cele mai bune moduri de a ne îngriji corpul este să alegem produse de îngrijire personală mai sigure, cum ar fi produsele menstruale reutilizabile.

În ultima perioadă absorbantele reutilizabile textile sunt un subiect extrem de popular. Femi.Eko® este un brand care are misiunea de a crea produse menstruale reutilizabile și ecologice, la prețuri avantajoase și ușor de accesat pentru toate femeile. Sunt perfecte pentru gestionarea fluxului menstrual și pe lângă beneficiile enorme aduse sănătății, acestea se bazează pe principiul utilizării optime și reciclării resurselor pentru a evita risipa a afectat multe aspecte ale vieții noastre, inclusiv menstruația. Acționează în esență ca orice alta piesă de îmbrăcăminte. Se folosesc, se spală, se usucă și apoi se folosesc din nou. Au sens nu numai din perspectiva durabilității și a mediului, dar sunt și benefice în multe alte moduri. Femeile și fetele încearcă adesea tampoanele reutilizabile din motive etice, de mediu și durabile, dar rămân cu ele pentru că sunt cu adevărat confortabile, ușor de utilizat și bune pentru organism.

Citește și:

Beneficiile absorbantelor textile reutilizabile

Utilizarea de absorbante reutilizabile înseamnă o serie întreagă de avantaje, printre care:

Sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate: țesătură de bambus 100%: Produsele convenționale de unică folosință pot conține materiale plastice, parfumuri artificiale, adezivi și geluri chimice - lucruri pe care nu ni le dorim lângă una dintre cele mai sensibile părti ale corpului! Absorbantele textile reutilizabile nu conțin materiale iritante, astfel încât puteți evita expunerea inutilă la ingredientele sintetice din tampoanele și tampoanele de unică folosință

Sunt ecologice: O femeie obișnuită poate folosi de-a lungul vieții între 12.000 și 16.000 de tampoane de unică folosință. Absorbatele textile reutilizabile durează ani de zile, pot fi utilizate de peste 600 de ori ajutandu-vă să reduceți impactul asupra mediului. Alegeți produse care nu conțin plastic și nailon și care utilizează numai fibre naturale.

Citește și:

Sunt economice: Odată construit setul complet de absorbante textile reutilizabile vei avea o protecție menstruală de încredere pentru anii următori. Cele mai multe tampoane menstruale reutilizabile sunt făcute să reziste timp de cinci ani sau chiar mai mult. Absorbantele textile reutilizabile sunt mult mai economice în comparație cu costul produselor de unică folosință.

Sunt confortabile, fără mirosuri neplăcute sau foșnit de plastic: Absorbantele textile reutilizabile sunt extrem de moi și confortabile. Lasă pielea să respire permanent; nu permit acumularea umezelii și sunt concepute pentru protecție maximă.

Sunt simplu de folosit și ușor de spălat: După utilizare absorbantele textile reutilizabile se clătesc cu apă rece, apoi se spală în apă caldă sau rece, manual sau la mașină, dar nu la mai mult de 40 de grade, pentru a nu distruge stratul impermeabil.

Citește și:

Pe lângă absorbantele textile reutilizabile mai există o serie întreagă de alte produse menstruale reutilizabile, precum: lenjerie intimă menstruală, cupe menstruale și disc menstrual.

Cupa menstruală din silicon

Cupele menstruale au fost create de femei pentru femei. Chiar și în timpul menstruației, ne dorim să experimentăm libertatea totală, să ne bucuram de toate activitățile pe care facem în mod normal. Cupele Femi.eko sunt create din silicon folosit în medicina, delicat și moale. Siliconul folosit este certificat ISO, ROHS și FDA, pentru calitate 100% și compatibilitate cu zona intimă. Cupa menstruală este un produs intim feminin, reutilizabil, fabricat 100% din silicon de calitate medicală, testat pentru a fi sigur pentru corp și mediul înconjurător. Acest tip de silicon este moale, catifelat la atingere și deosebit de confortabil, chiar și pentru purtarea îndelungată, fiind atestat pentru folosirea medicală. Cu ajutorul cupei menstruale puteți face majoritatea activităților obișnuite, fără stresul petelor sau nevoia de a merge frecvent la baie. Ușor de introdus și îndepărtat, lejera la purtare, cupa menstruală, colectează în interior sângele și lasă fluxul natural să se întâmple în mod natural, ceea ce este deosebit de important pentru buna funcționare a aparatului reproducător și o dezvoltare sănătoasă. Cupa menstruală poate fi folosită o perioadă de 2 până la 5 ani, ceea ce vă permite să scăpați de dependența de produse de unică folosință, să faceți economii și să împiedicați poluarea.

Citește și:

Discul menstrual

Noutatea absolută în ceea ce privește produsele menstruale reutilizabile o reprezintă discul menstrual. Acum vă puteți bucura de toate activitățile zilnice sau de un somn fără griji, dar mai ales, aveți o alternativa sănătoasă de protecție lunară. Discul menstrual FemiEko este un produs intim reutilizabil, fabricat 100% din silicon medical, testat pentru a fi sigur pentru corp și mediul înconjurător. Acest silicon nu este iritant și este utilizat pe scara largă în produsele medicale și de igienă, cum ar fi suzetele, cateterele sau pompele de sân, fiind 100% biocompatibil cu corpul, catifelat și moale pentru maxim de confort.

Discul menstrual colectează sângele în mod natural, și nu îl absoarbe precum un tampon. Discul poate colecta echivalentul a până la 5 tampoane și nu interferează cu flora vaginală, nu creează bacterii, iritații și mirosuri neplăcute, precum produsele clasice. Spre deosebire de cupele menstruale, un disc menstrual este ținut pe loc prin introducere și stabilizare sub osul pubian, comparativ cu vidul creat de cupele menstruale – ceea ce înseamnă că este o opțiune excelentă pentru persoanele ce au sterilet sau nu se descurca cu execuția unui vid perfect la introducerea cupei.

Citește și:

Dimensiunea discului menstrual este special creată pentru a se potrivi diverselor înălțimi de col, și spre deosebire de cupe, discul nu necesită calcularea mărimii în funcție de vârstă sau nașteri. Discul menstrual Femieko se introduce ușor, mai ales sistemului special și unic brandului, dezvoltat pentru introducere și scoatere. Perioada de purtare a discului poate fi de până la 12 ore pentru un total de peste 5 ani.

Lenjeria intimă menstruală

Alături de cupele menstruale, discul menstrual și absorbantele reutilizabile, chiloții menstruali fac parte din cel mai nou trend de îngrijire feminină intimă. Sunt special concepuți pentru a fi purtați în timpul menstruației și se pot reutiliza. Chiloții menstruali Femi Eko sunt realizați din materiale absorbante, sigure din punct de vedere medical, iar funcția lor este să protejeze împotriva scurgerilor menstruale, secrețiilor abundente, transpirației pubiane și incontinenței urinare. Se curăță foarte ușor, sunt eco-friendly și reprezintă o alegere smart, economică.

Citește și:

Sarcina, nașterea, menopauza pot cauza femeilor probleme la nivelul mușchilor și nervilor vezicii urinare, ceea ce conduce la incontinență urinară. E o problemă frecventă și, din păcate, o problemă în plus, de care femeile trebuie să se îngrijească. Din fericire, chiloții menstruali protejează și împotriva incontinenței urinare. Deseori, sunt achiziționați pentru menstruație, dar confortul și siguranța pe care le oferă, fac din acest articol de îngrijire feminină, lenjeria intimă preferată zilnic. Sunt disponibili în diferite mărimi (de la 3XS până la 4XL) cu mai multe niveluri de absorbție, iar orice femeie poate găsi perechea perfectă pentru nevoile sale de îngrijire intimă. Chiloții menstruali oferă avantaje unice: sunt sănătoși pentru zona intimă, sunt ecologici și economici.

Mai multe detalii despre produsele menstruale reutilizabile pe https://femieko.ro/.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.