Setari Cookie-uri

Sărbători fără indigestie și mahmureală

La finalul unui an intens, tot ce ne dorim este să ne relaxăm pentru câteva clipe și să ne bucurăm de cea mai veselă perioadă din an: sărbătorile de iarnă. Veselă, dar și îmbelșugată, căci sigur veți avea de-a face cu sarmale, cârnați, salată de boeuf, cozonaci și lista poate continua mult și bine. În plus, toate bunătățile merg de minune cu un pahar-două de vin sau țuică. Și uite asa, în fiecare an, sărbătorile de iarnă se lasă cu... indigestie și mahmureală.

Pentru că vrem să vă venim în ajutor, Fiterman Pharma v-a pregătit câteva remedii pentru mesele bogate ce vor urma!

Digex Plus - Conține un amestec complex de enzime digestive, ce ajută organismul să facă față suprasolicitării cauzate de mese copioase sau alimentație inadecvată, reprezentând alegerea perfectă în perioadele de sărbători. Reduce senzația de preaplin și cea de greață. Contribuie la eliminarea gazelor intestinale și reduce balonarea. Stimulează secreția biliară.

Emetix Hangover Energy comprimate efervescente - Cu extract de guarana în amestec cu vitamine și aminoacizi, acesta sprijină organismul să își mobilizeze resursele fizice și mentale în scopul funcționării la parametrii optimi. Revigorează corpul și reduce senzațiile de disconfort asociate cu greața sau vărsăturile.

Citește și:

Emetix comprimate - Combinație unică dintre vitamina B6 și extractul de ghimbir standardizat în gingerol, fiind indicat în stări de greață și vomă. Poate fi administrat în sarcină, încă din prima lună.

Gastimax Med cpr. masticabile - Dispozitiv medical recomandat pentru tratamentul simptomelor refluzului gastro-esofagian: senzația de arsură în capul pieptului, regurgitația acidă, indigestie, tusea și inflamația faringelui și a laringelui (legate de reflux). Acțiune eficientă și de lungă durată. Aromă plăcută de mentă.

Produsele sunt disponibile în farmacii, dar și pe: https://shopfiterman.ro/

Aflați mai multe informații și pe paginile de social media ale companiei Fiterman Pharma.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.