Setari Cookie-uri

Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un nou produs pentru controlul greutății

Herbalife Nutrition lansează produsul Phyto Complete, un supliment alimentar fără gluten și vegan, care conține Fiit-NS™, un ingredient dovedit științific. Fiit-NS™ este un amestec de polifenoli, extrași din fructe și legume. Studiile au arătat că acest amestec poate ajuta la reducerea masei adipoase abdominale și a circumferinței taliei și poate avea un impact pozitiv asupra calității vieții, reducând în același timp oboseala și extenuarea. Studiile clinice cu participanți supraponderali și obezi cu un IMC de 25-30 au arătat că în urma consumului acestui ingredient, s-a observat o reducere a grăsimii abdominale și a circumferinței taliei, după 12-16 săptămâni de utilizare în combinație cu un program de nutriție echilibrată și sport -2.

Utilizat într-o dietă echilibrată și variată, ca parte a unui stil de viață activ, Phyto Complete este ideal pentru persoanele care vor să aibă mai multă energie, dar și pentru cele preocupate de managementul greutății și o stare generală de bine.

Această capsulă bogată în fitonutrienți conține cofeină naturală din guarana și este bogată în vitamina C, vitamina B3, crom și extracte botanice, inclusiv ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru. Vitamina B3 și vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și a extenuării, în timp ce cromul susține metabolismul normal al macronutrienților. Fiit-NS™ sprijină reducerea circumferinței taliei, a grăsimii abdominale și îmbunătățește vitalitatea și nivelul de energie *1-2.

Citește și:

Phyto Complete este un produs inovator care face parte din strategia noastră de dezvoltare a portofoliului de produse pentru 2023, intrând astfel pe noi categorii de suplimente. Inovația în produse este prioritară pentru Herbalife Nutrition. Facem tot ce este necesar pentru a răspunde cerințelor pieței locale și a oferi soluțiile necesare clienților noștri. Și pentru că punem accent pe ingrediente de calitate, studiate îndelung, un aspect foarte important este că acest produs vine cu un cod QR pe etichetă care direcționează consumatorul către site-ul nostru. Acolo se găsesc informații suplimentare despre știința din spatele acestui produs”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Citește și:

Prof. Univ dr.Corina Zugravu a subliniat că fructele și legumele de diferite culori pot oferi beneficii suplimentare pentru organism. „Fructele și legumele purpurii sunt foarte bogate în fitonutrienți antioxidanți, iar în acest produs îi avem într-o formă foarte concentrată și ușor de utilizat. Dacă mănânci ocazional cartof mov, morcov mov, struguri negri, așa cum se întâmplă în mod obișnuit, corpul tău primește o cantitate de antioxidanți însă cantitatea e mică și destul de greu de absorbit. În acest produs, găsim fitonutrienții într-o doză concentrată care poate avea cu adevărat un efect pozitiv asupra organismului”, a declarat Prof. Univ dr.Corina Zugravu, membru al Comitetului Consultativ în Nutriție Herbalife.

Citește și:

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule, în timpul mesei.

Phyto Complete este disponibil în România doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife care pot fi contactați accesând herbalife.ro.


Kudika
20 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Prevenția, pentru o viață lungă și sănătoasă

Cine ar trebui să efectueze investigații medicale preventive?

Practic toată lumea. Dar mai ales persoanele care au o predispoziție genetică, adică persoane în... Kudika


Ce este și cum funcționează dieta Dukan

Dieta Dukan reprezintă un foarte bun exemplu în acest sens, motiv pentru care am decis scrierea unui articol pe acest subiect.

Drept urmare, dacă îți dorești să descoperi... Kudika

6 reguli simple care te ajută să slăbești după abuzurile culinare din perioada Paștelui?


„Dacă am facut abuz culinar la masa de sărbatoare, nu intrăm imediat în post negru drept pedeapsă, ci revenim la principii sănatoase de alimentație. Putem exclude, o... Kudika


Cum scăpăm de durere

Durerea este o leziune tisulară existentă sau potențială și se manifestă prin dureri articulare, de genunchi, de șold, de umăr, la nivelul articulației mâinii sau gleznei ș.a.m.d.... Kudika


Endometrioza, boala „tăcută” a femeilor. Cum să înțelegem și să gestionăm această afecțiune ginecologică

Ce este Endometrioza?

Endometrioza este o afecțiune în care țesutul similar endometrului, care acoperă în mod normal interiorul uterului, se dezvoltă în... Alexandra Chivu

Cum să te bucuri de Paște fără grija kilogramelor în plus? Află ce meniu să adopți de la Cori Grămescu

Cum tentațiile culinare vor fi la tot pasul, preocuparea pentru menținerea unei alimentații echilibrate și sănătoase poate fi pusă la încercare. Pentru a ne bucura de deliciile specifice... Kudika