Setari Cookie-uri

Pregătește-ți corpul pentru o vară frumoasă

În curând, se apropie zilele de vară, de vacanță, cu multe călătorii si experiențe memorabile. Lasă grijile și gândurile deoparte și înveselește-te! Pregătește-ți corpul și mintea pentru vară!

CP

Imunitatea, sistemul digestiv sau cel intestinal joacă un rol vital în starea de bunădispoziție, astfel că este extrem de important să susținem procesele naturale din organism cu adjuvante dezvoltate de experți.

Compania VEDRA vine în ajutorul celor care își doresc un sprijin și propune un kit de suplimente create de specialiști în urma unor teste riguroase și studii clinice extensive. Iată ce poți combina pentru un metabolism optim:

RegulatPro Metabolic este un bioconcentrat enzimatic ideal pentru perioada aceasta, fiind obținut în urma fermentației în cascadă a 15 legume, fructe și semințe. Conține polifenoli, flavonoide, antocianine, Aminoacizi, Oligopeptide, Peptidoglicani, Lactic Acid + Complexul de vitamine B, Crom, Mangan, vit. C, vit. D și alte minerale și microelemente. Contribuie la stimularea activității sistemului imunitar, reglează metabolismul glucozei, normalizează metabolismul proteinelor, reduce senzația de oboseală, acționează ca adjuvant în terapia sindromului de burn-out și are efect indirect împotriva agenților patogeni de origine virală sau bacteriană

Citește și:

CARICOL® GASTRO – este un produs 100% natural, ce calmează mucoasa iritată a stomacului și ameliorează durerile cauzate de gastrită. Procesul de preparare patentat eliberează ingrediente speciale din ovăz și papaya care hrănesc, întăresc și protejează mucoasa gastrică. NU conține adaos de conservanți și coloranți. Caricol®-Gastro este pasteurizat, nu conține agenți de îngroșare sau soia și nu conține lactoză.

OMNi BiOTiC Hetox Light – conține tulpini special selectate pentru a susține metabolizarea grăsimilor și a zahărului. Cu efect pozitiv asupra sindromului metabolic, OMNi BiOTiC Hetox Light îmbunătățește metabolismul lipidelor, ajută la scăderea trigliceridelor colesterolului total, LDL-colesterolului și raportului total/HDL-colesterol, îmbunătățește metabolismul glucozei și funcțiile barierei intestinale.

Citește și:

NU UITA că suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos!

Puteți găsi aceste suplimente alimentare pe www.farmaciavedra.ro sau în farmaciile fizice din toată țara.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.