Setari Cookie-uri

Vine vara, vrei salată! Sigură și aromată…

Nu credem că mai încape vreo îndoială - salatele sunt printre cele mai sănătoase și versatile preparate pe care te poți baza la nevoie. Și în plus, nu există ceva mai ușor de pregătit!

CP

Practic, oricine o poate prepara. Nu trebuie să deții îndemânarea unui chef pentru a pregăti una de-a dreptul spectaculoasă - bine, poate nu mereu la aspect, dar la restul... Iar dacă ești părinte, pregătește salata și în preajma copiilor, fiindcă niciodată nu e prea devreme să le insuflăm obiceiuri sănătoase și să le asigurăm un viitor mai sănătos.

La vremea cinei, nu mai este nevoie să chemi curierul. Trebuie doar să desfaci o pungă cu frunze de salată gata porționată și să adaugi ce, cum și cât vrei și-ți place ție. Apoi, în diminețile aglomerate, nu este nimic mai ușor decât să pui legumele și dressing-ul tău preferat într-o cutie, apoi să o consumi liniștit, într-un scurt moment de răgaz.

Răcorește-te cu o salată excelentă de la Eisberg

Citește și:

Odată cu venirea verii, salatele devin cea mai bună și mai răcoroasă alternativă pentru a te menține în formă. Pe lângă faptul că te ajută să rămâi hidratat, o salată nu te obligă să suporți cu orele căldura aragazului sau a cuptorului pentru a mânca ceva hrănitor și gustos. Bucură-te de legumele în sezon și nu vei duce lipsă de diversitate!

Iar dacă ești preocupat de siguranță, alege salatele gata spălate. Pe lângă timpul economisit - timp prețios, pe care îl poți petrece cu cei dragi, sau ți-l poți aloca ție - ai garanția că ceea ce pui în farfurie este controlat, de la firul ierbii, până la închiderea ambalajului și așezarea pe raft, la supermarket. Sau la restaurant, că salatele ajung și acolo.

Siguranța o oferă verificările de audit al calității, trasabilității și siguranței alimentului pe care marii producători sunt obligați să le parcurgă.

Citește și:

Eisberg România, cel mai mare producător autohton de salate a obținut recent calificativul AA+, conform cu standardul British Retail Consortium, un calificativ ce atestă excelența produselor și oferă garanții indubitabile.

Auditorii pentru certificarea BRC verifică totul în detaliu - de la sămânță și felul în care e crescută planta la ferma furnizorului, la modul în care este transportată către client. Asta, desigur, trecând prin tot procesul de selectare, spălare, depozitare și ambalare.

Iar cu astfel de garanții avem încredere să le mâncăm liniștiți, cu toți ai noștri.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.