Setari Cookie-uri

Kit-ul tău pentru o vacanță fără probleme digestive!

Problemele digestive pot fi extrem de neplăcute și ne pot afecta calitatea vieții de zi cu zi și, de multe ori, ne pot strica chiar vacanța. De la disconfortul cauzat de o digestie dificilă până la greață și vărsături, este important să găsim soluții eficiente și sigure pentru a ne menține sănătatea digestivă.

Produsele inovatoare de la Fiterman Pharma oferă soluții de încredere pentru întreaga familie, care pot salva vacanța:

Alinan® Digestie Ușoară: O soluție eficientă pentru o digestie fără probleme

Un sistem digestiv sănătos este esențial pentru a beneficia în mod corespunzător de substanțele nutritive din alimente. Alinan® Digestie Ușoară conține un complex de 8 enzime digestive, care acționează asupra unei mari varietăți de alimente, asigurând o digestie eficientă. Special conceput pentru copii începând cu vârsta de 1 an, Alinan® Digestie ușoară înlătură simptomele neplăcute ale indigestiei și intoleranțelor alimentare (dureri și crampe abdominale, balonare, senzația de preaplin, eliminarea de gaze, eructații, greață, diaree), favorizează absorbția nutrienților necesari creșterii și dezvoltării organismului, fapt important in special in cazul copiilor care, deși se alimentează normal, au o greutate corporală redusă.

Citește și:

Alinan® Emetix, picături: O soluție naturală pentru greață și vărsături la copii

Greața și vărsăturile pot fi extrem de neplăcute și pot afecta în special copiii care suferă de rău de mașină sau de avion. Alinan® Emetix picături conține o combinație unică de vitamina B6 și extract standardizat de ghimbir, special concepute pentru a combate în mod natural stările de greață și vărsături. Înainte de călătorie, puteți administra Alinan® Emetix pentru a preveni sau a reduce aceste simptome neplăcute.

Stoptrans® med: O soluție eficientă pentru diaree

Diareea poate fi o problemă comună, care poate apărea din diverse motive. Stoptrans® med este un dispozitiv medical destinat tratamentului simptomatic al diareei acute și cronice la copii și adulți. Acesta poate fi utilizat pentru a reduce frecvența și intensitatea scaunelor diareice în cazul diareei acute asociate cu infecții sau pentru a controla simptomele și a menține un tranzit intestinal normal în cazul persoanelor care se confruntă cu diaree pe termen lung.

Citește și:

LAXIT med: O soluție blândă pentru constipație

LAXIT med este un dispozitiv medical cu o formulă concentrată și eficientă, care ajută la normalizarea tranzitului intestinal printr-o acțiune naturală, fără a irita mucoasa intestinală.

Înainte de a utiliza oricare dintre aceste produse, este important să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și să consultați un medic sau farmacist în cazul în care aveți întrebări sau preocupări. Produsele Fiterman Pharma sunt concepute pentru a oferi soluții eficiente și sigure pentru problemele digestive, însă fiecare persoană poate avea nevoi individuale.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Compania Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.

Citește și:

Urmărește-ne pe rețelele de socializare: @FitermanPharma

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.