Setari Cookie-uri

Cum ameliorezi rapid disconfortul apărut în urma înțepăturilor de insecte și iritațiilor provocate de plante?

Se apropie concediul și ai început deja să-ți pui la punct lista cu produse de îngrijire care să compună trusa ta de vacanță? Nu uita de soluțiile care te protejează de disconfortul cutanat apărut în urma înțepăturilor de insecte. Ia în calcul soluțiile naturale, bine tolerate de piele, care se aplică ușor și acționează rapid!

Ameliorează disconfortul creat de înțepăturile de insecte cu noua îngrijire calmantă Pruriced SOS de la Uriage, o soluție inovatoare, cu formulă brevetată, ce calmează disconfortul cutanat încă de la prima aplicare. Cu 96% ingrediente de origine naturală, Pruriced SOS este un remediu eficient și practic, destinat calmarii pruritului și usturimii apărute în urma ciupiturilor provocate de insecte sau a urticariei cauzate de plante.

Testat dermatologic, cu Apă Termală Uriage 30% (fortifică și reechilibrează bariera cutanată), 1% calamină (substanță calmantă), extract de piper (repelent, reduce pruritul) și aloe vera (efect antioxidant, hidratează și calmează), Pruriced SOS după înțepături de insecte, 15 ml, poate fi aplicat pe toate tipurile de piele (față și corp), chiar și pe pielea sensibilă a bebelușilor (de la 0 luni). Astfel, copiii și întreaga familie se pot bucura de natură fără să fie deranjați de disconfortul cutanat. În plus, formula sa inovatoare fără parfum calmează instantaneu pielea iritată și oferă o senzație plăcută de răcorire.

Citește și:

Aplicare ușoară, efect rapid, de durată

Pruriced SOS, cu design inovator de tip roll-on ce conține o bila metalică pentru efect de răcorire, se aplică facil pe înțepături de insecte. Produsul se agită în prealabil, și se aplică de 3 sau 4 ori pe zi. Textura gelului permite o acoperire uniformă și formula sa non-grasă și non-lipicioasă se absoarbe rapid în piele, oferind confort imediat, iar ambalajul compact îl face ușor de purtat în buzunar pentru a fi mereu la îndemână.

Cu Pruriced SOS după înțepături de insecte te poți bucura de fiecare moment al verii.

Produsele din gama Uriage Pruriced (Gel, Cremă, SOS) sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Magazinele Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Uriage și, în funcție de nevoi, alege-le pe cele care ți se potrivesc.

Citește și:

Uriage.ro (Instagram) / Uriage.Romania (Facebook) / Uriage.com/RO/ro (website)

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.