Setari Cookie-uri

Protecție solară pentru toată familia de la Laboratorios BABÉ

Soarele, plaja și vacanțele sunt marile bucurii ale verii, însă expunerea pielii în fața radiațiilor ar trebui să fie o preocupare constantă. Deși fotoprotecția ar trebui să fie prezentă în rutina noastră de îngrijire 365 de zile pe an, devenim mai conștienți abia atunci când vine căldura și razele soarelui devin puternice. Pe timpul verii, când indicele UV este la cel mai înalt nivel, protecția solară ridicată NU este opțională!

CP

Farmacia DONA vă propune formulele Laboratorios BABÉ, un brand expert recomandat de farmaciști și dermatologi din peste 50 de țări, disponibil acum și în România.

BABÉ este un brand dedicat siguranței pielii întregii familii, cu formule sigure și testate conform celor mai înalte standarde farmaceutice. Gama de protecție solară oferă diferite opțiuni pentru protecția pielii împotriva razelor solare, a luminii albastre, a razelor infraroșii și chiar a poluării. Iată ce oferă gama:

Protecție pentru ten:

Super Fluid loțiune solară de față cu SPF50

Un produs simplu de utilizat și de aplicat, datorită texturii sale super-fluide, care se absoarbe rapid și care lasă o senzație de hidratare ușoară și non-grasă. Datorită acidului hialuronic, Super Fluid loțiune solară de față cu SPF50 oferă tenului o senzație imediată de catifelare. În plus, produsul este și un scut protector împotriva razelor infraroșii, a luminii albastre emise de ecrane, precum și a poluării. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Citește și:

Super Fluid Matifiant Cremă protecție solară SPF50

Principala sa caracteristică este textura matifiantă, care se absoarbe rapid și lasă o senzație lejeră și non-grasă, datorită niacinamidei prezentă în formula sa. Super Fluidul Matifiant Cremă protecție solară SPF50 oferă o fotoprotecție puternică pentru față, cu o textură ultra lejeră și cu un finish mat, fără exces de sebum. Potrivit pentru toate tipurile de ten, în special tenul mixt și gras. Formulă non-comedogenică.

Protecție pentru corp:

Spray transparent de protecție solară cu SPF50

Acest spray cu o aplicare 360° permite să vă protejați pielea de razele solare cu precizie și ușurință, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele. Tehnologia Wet Skin asigură o protecție solară excelentă, chiar și pe pielea umedă, având o textură transparentă. Formula sa include ingrediente active care calmează și hidratează pielea, pe lângă o protecție puternică cu spectru larg SPF 50.

Citește și:

Protecție pentru copii:

Spray transparent de protecție solară cu SPF50

Un spray plăcut, ușor de utilizat, cu o aplicare 360°, care vă ajută să protejați cu precizie și ușurință pielea copilului dumneavoastră de razele solare. Tehnologia Wet Skin asigură o protecție solară excelentă, chiar și atunci când este aplicat pe pielea umedă. Este un produs cu absorbție rapidă și rezistent la apă, ce permite copiilor să se joace în continuare, garantând în același timp protecția față de razele soarelui.

Loțiune de protecție solară cu SPF50+

Protecția solară este esențială, în special pentru pielea bebelușiului și a copiilor. Textura sa ușoară cu absorbție rapidă îl face un produs important pentru protejarea pielii celor mici, în orice situație. Formula sa include ingrediente active ce calmează și catifelează pielea, precum și o protecție cu spectru larg, extrem de ridicată SPF 50+.

Citește și:

Îngrijirea pielii după plajă:

Gel de corp cu Aloe Vera

În unele situații, pielea devine iritată din cauza expunerii prelungite la soare, bărbieritului sau epilării. În astfel de cazuri, pielea are nevoie de hidratare cu produse care o calmează, catifelează și împrospătează. Gelul de corp cu Aloe Vera asigură o hidratare revigorantă și non-lipicioasă, oferind o senzație imediată de alinare, lăsând pielea moale și fresh.

Produsele Laboratorios BABÉ sunt disponibile exclusiv în farmaciile DONA, dar și online pe https://donaonline.ro/marci-exclusive/laboratorios-babe

Pentru mai multe detalii, urmariți www.instagram.com/laboratoriosbaberumania/ sau www.instagram.com/farmaciiledona/

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.