Setari Cookie-uri

Igiena zonei intime: o prioritate pe timp de vară

Pe timp de vară, atunci când temperaturile cresc și activitățile se mută în aer liber, la piscină sau la plajă, este esențial să acorzi o atenție specială igienei intime, deoarece contactul cu apa, prezența bacteriilor și umiditatea pot provoca apariția iritațiilor sau infecțiilor.

CP

Menținerea unei igiene adecvate este esențială pentru a preveni potențiale iritații, infecții sau disconfort, dar nu strică să ai la îndemână și posibile soluții pentru rezolvarea simptomelor, odată ce acestea au apărut.

Fiterman Pharma îți propune MASTRELLE, o gamă special concepută pentru îngrijirea zonei intime.

Mastrelle Antibacterian Gel intim – special conceput pentru utilizare zilnică și în perioada de tratament a infecțiilor urinare și ginecologice, ce conține doi agenți antibacterieni, care calmează disconfortul vaginal (iritații, roșeață sau mâncărimi) și îmbunătățește microflora naturală. Testat dermatologic și ginecologic, cu formulă nontoxică. Fără parabeni, SLS, alergeni și SLES. Conține agenți de curățare de origine naturală și derivați din uleiul de cocos. Produsul este potrivit și pentru perioada sarcinii, post-partum, și în timpul menstruației.

Citește și:

Mastrelle Cremă intimă - un produs bazat pe o combinație complexă formată din acid hialuronic, alantoina, vitamina E, pantenol și extract de Aloe, ce calmează imediat iritațiile, mâncărimile și arsurile zonei intime externe. Pentru utilizare zilnică. Fără coloranți. Pentru pielea sensibilă.

Nu uita că dacă simptomele persistă sau se înrăutățesc, se recomandă consultul unui medic specialist.

Gama Mastrelle poate fi achiziționată din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @FitermanPharma

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.