Setari Cookie-uri

Care sunt cele 5 tipuri de apă alcalină ionizată și cum pot fi ele folosite?

Apa alcalină și dieta alcalină se numără printre preferatele celebrităților de la Hollywood precum Jennifer Aniston, Gwyneth Paltron și Kirsten Dunst care se bucură de beneficiile acestora. În timp ce dieta alcalină este un stil de viață sănătos relativ nou, apa alcalină a fost consumată de sute de ani conform practicilor ayurvedice.

Ayurveda, un termen sanscrit care înseamnă „cunoaștere a vieții”, este o practică antică de prevenție originară din India și Asia. În aceste țări, apa alcalină a fost consumată de sute de ani din vase de cupru. În plus, strămoșii noștri au băut apă alcalină plină de nutrienți din izvoare naturale.

Astăzi, apa alcalină poate fi făcută acasă cu ajutorul unor unități de ionizare de ultimă generație. Apa alcalină ionizată începe ca o apă obișnuită de la robinet, dar se transformă prin ionizare în ceva care se găsește doar în natură. Devine apă super hidratantă, încărcată cu antioxidanți anti-îmbătrânire, devine apă care detoxifică, elimină toxinele și deșeurile acide din celulele noastre, așa cum face apa adevărată a naturii.

Citește și:

Apa produsă de mașinile folosite de Enagic ( companie din Japonia) poartă numele de Kangen. Acesta este un termen japonez care înseamnă „întoarcerea la origine”. La fel ca majoritatea simbolurilor sau cuvintelor japoneze, Kangen vine cu 2 semnificații. Prima înseamnă că apa revine la modul în care a fost pusă la dispoziție în perioada în care planeta este tânără, iar cealaltă semnificație este că organismul revine la vechiul mod sănătos, mai ales înainte de a suferi de presiunile inevitabile ale procesului de îmbătrânire.

Specialiștii consideră că apa alcalină ionizată este probabil cea mai bună apă de pe planetă pe care o putem consuma zilnic. Apa Kangen este apa care vă va schimba viaţa, iar un aparat de apă Kangen este instrumentul excelent prin care puteți face asta. Ionizatorul K8 este cel mai puternic aparat de apă cu efect anti-oxidant de la Enagic®, include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților. Astfel cu ajutorul unui echipament versatil și funcții automate de economisire a energiei cum este Ionizatorul K8, puteți genera în propria casă, 5 tipuri de apă alcalină cu 5 utilizări diferite.

Citește și:

Beneficiile apei Kangen nu se reduc la proprietățile sale de hidratare, ci și la natura alcalină și antioxidanții din interior care sunt responsabili pentru o sănătate mai bună.

Care sunt cele 5 tipuri de apa alcalină și cum pot fi ele folosite?

1. Apa Kangen® Super alcalină cu PH de 11.5

Acest tip de apă nu este pentru consum. Apa Kangen ® Super Alcalină numită și apa detergent menține igiena zilnică în viața noastră datorită puternicelor sale efecte de curățare. Are beneficii de dizolvare și termo-conducție. Poate fi folosită în: bucătărie (pentru a indepărta aspectul brut al legumelor, cum ar fi ceapa verde, bambusul, wasabi și feriga înflorită); curățenie ( pentru a curăța tocătoarele de legume și bureții de vase; pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării); îndepărtarea petelor ( poate îndepărta petele de cafea, de sos de soia și de ulei și de asemenea, este excelentă și pentru curățarea petelor dificile din baie); curățarea veselei (puteți folosi mai puțin detergent atunci când spălați vesela și astfel economisiți la factura de apă, întrucât doar 1/4 din cantitatea obișnuită de apă este necesară pentru limpezire).

Citește și:

2. Apa Kangen® cu PH de 8.5-9.5

Cu un pH de 8,5 - 9,5, apa Kangen este perfectă pentru a fi băută sau pentru a fi folosită la gătit. Ajută la alcalinizarea corpului, aspect care aduce beneficii importante sănătății. Apa Kangen este antioxidantă, alcalină și micro-structurată. Apa Kangen este, de asemenea, accesibilă bugetului și prietenoasă cu mediul înconjurător. Poate fi folosită pentru: consumul zilnic ( apa poate fi consumată pe tot parcursul zilei și spre deosebire de apa de la robinet, apa Kangen nu are un miros neplăcut, are un gust mai ușor și o aromă plăcută și dulceagă); pregătirea mesei ( cu ajutorul apei puteți curăța eficient legumele și peștele și puteți intensifica aromele legumelor prin fierberea lor în prealabil în apa Kangen. Astfel veți folosi mai puține condimente și sare); cafea &ceai ( culoarea, gustul și aroma minunată ale cafelei sau ceaiului preparate cu acest tip de apă vor fi cu totul speciale. De asemenea, puteți folosi mai puțină cafea sau ceai și în același timp să obțineți un gust complet și bogat datorită capacității de extracție a apei); gătit ( apa acalina extrage aroma ingredientelor, iar acestea devin fragede și suculente. Astfel alimentele nu au nevoie de multe condimente, iar excesul de sare poate fi evitat); îngrijirea plantelor ( apa alcalină poate da prospețime și viață plantelor. Aceasta stimulează germinația și îmbunătățește dezvoltarea răsadurilor).

Citește și:

3. Apa neutră cu PH de 7

Apa neutră este foarte bună de băut, fără clor, rugină sau impurități. Poate fi utilizată la prepararea mâncării bebelușilor (la prepararea laptelui praf) și administrarea medicamentelor. Deoarece este o apă foarte bună de băut, este foarte ușor absorbită în corp.

4. Apa beauty cu PH 4-6

Această apă nu este potrivită pentru băut deoarece este ușor acidă și recunoscută pentru proprietățile sale astringente. Este excelentă pentru: curățarea blândă a tenului ( proprietățile astringente ale apei acide sunt eficiente în tonifierea și fermitatea pielii. De asemenea această apă este excelentă și ca toner după bărbierit); îngrijirea părului ( puteți utiliza acest tip de apă în loc de balsam după șamponare. Ajută la descurcarea părului și conferă acestuia o strălucire radiantă. O puteți depozita într-o sticlă cu pulverizator pentru a aplica pe păr și față); lustruire și curățenie ( puteți indepărta murdăria din podelele din lemn masiv, plăcile ceramice etc. fără a lăsa reziduri lipicioase și în același timp, puteți lustrui oglinzile, ochelarii, sticlele și geamurile pentru o strălucire intensă); îngrijirea animalelor de companie ( acest tip de apă este excelentă pentru îngrijirea blăniței animalelor de companie); dezghețarea mâncării congelate ( pulverizați alimentele cu apă acidă în momentul congelării pentru ca alimentele, mai ales peștele și creveții, să nu-și piardă din aromă când se decongelează).

Citește și:

5. Apa super acidă cu PH de 2.5

Nici acest tip de apă nu este de băut, având proprietăți dezinfectante. Puteți folosi apa super acidă pentru a vă igieniza uneltele de bucătărie, blaturile etc. pentru a menține suprafețele curate și sigure. Utilizări: igienă ( vă puteți curăța mâinile sau periuța de dinți. Păstrați o sticlă de tip spray în baie pentru a avea acces mai ușor); comercial ( saloane de înfrumusețare, saloane de coafură, restaurante, colegiile agricole, grădinițe, magazine de animale de companie și case de îngrijire medicală pot beneficia foarte mult de folosirea apei Kangen ® Super Acide); curățarea și reducerea germenilor ( folosiți apa super acidă pentru a curata cuțitele, plăcile de tăiat, prosoapele de bucătărie și lavetele, precum și toate suprafețele din bucătărie care sunt un loc propice pentru microbi).

Citește și:

Mai multe detalii despre beneficiile acestei ape extraordinare şi despre multiplele sale utilizări pe https://www.kangenromania.ro/ro/.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.