Setari Cookie-uri

Scapă de sindromul premenstrual cu Mastrelle Premenstrual

Sindromul premenstrual (SPM) este o problemă care poate afecta femeile înainte de începerea menstruației. Simptomele pot include schimbări de dispoziție, balonare, retenție de apă, dar și stări emoționale de tristețe, anxietate, nervozitate, oboseală și insomnie. Statisticile arată că 3 din 4 femei aflate la vârsta fertilă trec prin diferite forme ale sindromului premenstrual, iar o mare parte dintre acestea prezintă simptomatologie moderată, care le afectează calitatea vieții.

CP

NOU Mastrelle® Premenstrual vine în ajutorul femeilor care se confruntă cu sindromul premenstrual cu un produs ce conține un complex de extracte vegetale și vitamina B6.

Produsul are beneficii multiple:

  • Vitex Agnus-Castus ameliorează simptomele sindromului premenstrual
  • Splinuța menține sănătatea tractului urinar
  • Ghimbirul tonifică organismul
  • Vitamina B6 reglează activitatea hormonală și contribuie la menținerea sănătății psihice

Ingredientele active din produs și cum acționează acestea:

  • Extract din rădăcină de maca (Lepidium meyenii) - se utilizează pentru reducerea stărilor de oboseală, nervozitate sau anxietate ce însoțesc sindromul premenstrual.
  • Extract din partea aeriana de splinuță (Solidago virgaurea) - acționează prin menținerea unei funcții renale normale, necesare eliminării prin urină a surplusului de lichide din țesuturi ce se constituie ca un adaos semnificativ greutății corporale.
  • Extract din radacina de ghimbir (Zingiber officinale) standardizat în gingerol - reduce nivelul prostaglandinelor responsabile de apariția durerii, ceea ce ameliorează durerile de cap și abdominale.
  • Extract din fructe de Vitex agnus-castus standardizat în agnuzidă - restabilește echilibrul endocrin feminin.
  • Vitamina B6 - reduce efectele negative ale stresului asupra sistemului nervos, ajutând la reglarea somnului și la recapătarea bunei dispoziții.

Administrarea produsului poate fi începută în orice zi a ciclului menstrual și nu trebuie întreruptă în perioada menstruației.

Citește și:

Pentru noutăți despre produsele Fiterman Pharma® te invităm să ne urmărești pe paginile de social media: www.facebook.com/FitermanPharma și www.instagram.com/fitermanpharma/.

Informații prețioase vei găsi și pe site-ul nostru oficial, pe care te invităm să-l descoperi aici: https://shopfiterman.ro/

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.