Setari Cookie-uri

Advertorial Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia, partener oficial al Federației Române de Tenis

Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia și Federația Română de Tenis (FRT) au încheiat un parteneriat pentru a promova și a susține practicarea sportului și adoptarea unui stil de viață care să asigure o dantură frumoasă si sănătoasă.

Prin acest parteneriat, Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia se angajează să contribuie la dezvoltarea tenisului românesc, asigurând sportivilor servicii stomatologice de înaltă calitate, oferite de medici specializați și cu ajutorul celor mai moderne tehnologii digitale.

“Ghidati de valori comune precum viziunea de a deveni cei mai buni, munca, perseverența, susținem sportul românesc și performanța prin asigurarea unor zâmbete sănătoase, care să încununeze victoriile sportivilor noștri.“ a declarat dr. Dan-Gabriel Gruia, fondatorul Clinicilor de Stomatologie și Implantologie Digitală PRODENT Dr. Gruia.
Pe lângă serviciile medicale si sprijinul oferite sportivilor pe parcursul întregului sezon competițional, Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia vor iniția și campanii educative de îngrijire a dinților micilor sportivi, ai copiilor.
“Ne dorim ca prin acest parteneriat să promovăm o îngrijire corectă și permanaentă a danturii, în rândul sportivilor FRT, mai ales în rândul celor de vârste mici, care au nevoie de îndrumare pentru a avea zâmbete sănătoase permanent.” a adăugat dr. Dan-Gabriel Gruia, fondatorul Clinicilor de Stomatologie Digitală și Implantologie PRODENT Dr. Gruia.

“Parteneriatul vizează susținerea performanței sportive a tenismenilor români, care reprezintă țara noastră pe plan internațional. Jucătorii de lot național vor avea acces la gratuități și reduceri considerabile la tratamentele stomatologice necesare pentru a-și menține sănătatea orală la un nivel optim. O sănătate dentară bună contribuie la sănătatea generală, la încrederea în sine și la starea de bine a jucătorilor.” a declarat George Cosac, Președintele Federației Române de Tenis.

Despre Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia
Clinicile de Stomatologie și Implantologie Digitală PRODENT Dr. Gruia, cu două sedii ultracentrale în Piața Victoriei / București și Câmpina, dispun de o echipă multidisciplinară și de profesioniști cu experiență de peste 20 ani în stomatologie, specialiști în Implanturi dentare, Chirurgie orală, Ortodonție, Stomatologie Estetică, Parodontologie și de tehnologii digitale avansate (radiologie cu CT 3D, scannere intraorale, laborator digital intern cu mașini de frezat și printere 3D s.a. ), integrate totul intr-un singur loc. Mai multe detalii pe www.prodentdrgruia.ro.

Date de contact:
PRODENT Dr. Gruia București
Adresă: Str. Henri Coandă, Nr. 31A, Sector 1, București
Telefon: 0771.763.640
Email: office@prodentdrgruia.ro
Program: Luni-Vineri: 10.00 -19.00
Website: https://prodentdrgruia.ro/

PRODENT Dr. Gruia Câmpina
Adresă: Bd. Carol I, nr. 64, Bl. 17B, Parter, Câmpina, PH
Telefon: 0244.375.240 / 0787.604.200 / 0787.876.270
Email: office.campina@prodentdrgruia.ro
Program: Luni-Vineri: 9.00-19.00
Website: https://prodentdrgruia.ro/


Kudika
6 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.