Setari Cookie-uri

Descoperă puterea vindecătoare a naturii cu ceaiurile Alevia

Consumul de ceai în timpul iernii este o alegere ideală, deoarece oferă senzația de caldură și duce la îmbunătățirea stării de bine în zilele reci. Diversitatea aromelor și beneficiile pentru sănătate fac din ceai o bautura apreciată în sezonul rece.

Ceaiul de plante aduce numeroase beneficii pentru sănătate, deoarece multe plante au proprietăți terapeutice.

Ceaiurile medicinale de la Alevia sunt create pentru diverse afectiuni sau alte probleme și susțin organismul în lupa recurentă cu bolile.

Fiecare ceașcă reflectă atenția celor de la Alevia la selecția riguroasă a plantelor, o procedură în care se sortează și se eliminnă cu grijă 15-20% din planta pentru a asigura calitatea superioară. Fiecare cutie de ceai este un univers de prospețime, plicurile fiind ambalate suplimentar pentru a păstra aromele puternice.

Beneficiile ceaiurilor terapeutice Alevia:

  • 100% naturale, fără arome adăugate
  • Folie de protecție suplimentară – păstrează aroma mai mult timp
  • Plante de calitate superioară, atent selecționate
  • Gama diversificată – ceaiuri cu un singur ingredient, dar și rețete special concepute pentru sănătatea ta, în variante vrac și plic.

Experimentează beneficiile multiple ale ceaiurilor terapeutice Alevia și adaugă o notă de sănătate și echilibru zilnicului tău.

Citește și:

Ceaiul de mușețel - una dintre cele mai populare plante medicinale, are acțiune antispastică, antiinflamatorie, folosit ca adjuvant cu efecte excelente în diverse afecțiuni ale organelor digestive: gastrite, colite, crampe digestive, balonare, precum și în durerea menstruală. De asemenea, dă o stare de liniște și detașare psihică, calmând agitația nervoasă și insomnia psihogenă.

Ceaiul de mentă este recomandat atunci când există stări de greață, diaree, indigestie, balonare, halitoză sau dischinezie biliară.

Ceaiul de gălbenele este recomandat ca adjuvant în gastrită, ulcer gastro-duodenal, iar pentru uz extern: răni, eczeme, arsuri solare, acnee, leucoree.

Ceaiul pentru imunitate susține funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la menținerea sănătății căilor respiratorii și susține sănătatea și vigoarea organismului.

Citește și:

Ceaiul antistres susține capacitatea de rezistență a organismului la condiții de suprasolicitare fizică și intelectuală și stimulează menținerea unui somn sănătos.

Ceaiul digestiv susține sănătatea sistemului digestiv și tranzitul intestinal normal, calmează durerile de la nivelul stomacului și intestinelor și reduce stările de balonare.

Alege aliatul Alevia in căutarea echilibriului și sănătații. Redefinește momentele tale de relaxare și bucură-te de fiecare înghițitură.

Gasești întrega gama Alevia pe site-ul https://www.alevia.com.ro/.

Pentru noutăți despre produse te invităm să ne urmărești pe paginile de social media: https://www.instagram.com/alevia.com.ro/ și https://www.facebook.com/AleviaRomania .

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.