Setari Cookie-uri

Poti sa vindeci o inima franta cu aceasta activitate simpla

Fie ca este vorba despre o despartire, disparitia cuiva drag sau orice alt tip de pierdere, o participa din inima zdrobita se intreaba ce e de facut.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: Africa Studio / Shutterstock

Inima sfaramata doare intr-un anumit fel. Si pare ca nu se va vindeca niciodata. Este ca o lovitura in stomac. Este atunci cand te trezesti de dimineata si, dupa un moment de liniste, te copleseste durerea pierderii. Clipele trec greu, colturile gurii se lasa si nimic nu mai are sens.

Fie ca este vorba despre o despartire, disparitia cuiva drag sau orice alt tip de pierdere, o participa din inima zdrobita se intreaba ce e de facut. Iata o ideea la care poate nu te-ai gandit: iesi la alergat. Afara, in zapada sau in sala de fitness, pe banda.

Citește și:

Conform unui studiu din 2010, experienta inimii sfaramate este similara cu cea a unui dependent de droguri care renunta la cocaina. Cu alte cuvinte, ai nevoie sa pui in miscare toti compusii chimici din organism responsabili cu starea ta de bine. Specialistii recomanda practicarea unui sport, in general, si a alergarii in mod special in perioadele de suferinta, pentru a contracara stresul si a genera endorfine. Motivul este acela ca alergatul ocupa mintea mai in profunzime decat alte forme mai putin intense de exercitii fizice ba mai mult decat atat, poate duce la imbunatatirea starii de spirit in perioad de tristete.

Nu este nevoie sa te pregatesti pentru maraton. Important este sa iti asculti trupul si sa nu exagerezi. 30 pana la 60 de minute pe zi, timp de cinci zile, ar trebui sa aiba un impact pozitiv asupra disconfortului mental.

Citește și:

Daca nu iti place sa alergi, ai si alte variante de miscare la indemana. Nu uita ca ingredientele principale sunt bucuria si placerea de a face un lucru. Yoga este o alta forma de miscare benefica in perioade de tristete sau suparare. Dansul este o alta modalitate minunata de a vindeca o inima indurerata

Alergare cu siguranta nu ar trebui sa va fie doar forma exercitiu in timp ce de-a face cu heartbreak, mai ales in cazul in care nu este o forma de exercitiu, se bucura in special.

Asa ca nu mai pierde vremea. Leaga-ti sireturile sau pune-ti pantofii de dans si scapa de tristete. Pune-ti zambetul inapoi pe buze caci nu se stie cine se poate indragosti de el.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.