Setari Cookie-uri

Chirurgie intima... pentru barbati!

Desi unii inca mai cred ca penisul este un muschi, totusi lucrurile nu stau chiar asa de simplu cand vine vorba de cel mai pretuit organ genital al barbatilor, caci altfel probabil multi ar fi detinut un aparat de gimnastica intima in dulapul de la baie.

Nu doar femeile sunt nemultumite de aspectul lor fizic sau cel al organelor genitale, ci si barbatii pot prezenta unele nemultumiri. Chirurgia a pus la dispozitie metode de imbunatatire a aspectului organelor genitale si in privinta barbatilor. Desigur, schimbarile nu sunt spectaculoase, insa acele “mici retusuri” le pot imbunatati considerabil viata personala a celor care apeleaza la aceste metode.

contraceptie Desigur, in ceea ce priveste chirurgia estetica, nu doar in privinta dimensiunilor peniene barbatii calca pragul cabinetului medical, ci si pentru rinoplastie, tratamente faciale etc.

Ce variante exista in chirurgia intima masculina?

Specialistii le pun barbatilor la dispozitie metode de alungire sau ingrosare a penisului. Dimensiunile organelor genitale se pare ca afecteaza stima de sine si viata intima a unor barbati, tragand dupa sine consecinte si in viata sociala si profesionala. Unele complexe, ca cele sexuale, pot distruge personalitatea unui om.

Citește și:

Dintre aceste doua tipuri de interventii, se pare ca cea mai dorita este aceea de ingrosare a penisului. Procedura consta in mai multe variante, fie prin injectare de acid hialuronic care dureaza 10 minute si se face cu anestezie locala, fie prin ingrosarea cu grasime proprie. Metoda din urma dureaza in jur de o ora, insa este mai complexa si necesita anestezie generala.

Diferenta intre cele doua metode este reprezentata atat de tipurile de anestezii si tehnicile chirurgicale, cat si de efectule in timp pe care acestea le au. Acidul hialuronic se reabsoarbe in timp, dar si tesutul adipos, doar ca grasimea este metabolizata mult mai greu din tesut, noile dimensiuni ale penisului durand mult mai mult decat in cazul injectarii de acid hialuronic.

In cazul in care a fost aleasa metoda de injectare cu grasime proprie, tehnica chirurgicala prezinta un pas precedent, si anume acela de prelevare a grasimii din alte zone ale corpului.

Acidul hialuronic se resoarbe in mai putin de un an, in timp ce grasimea se resoarbe in 1-2 ani.

Citește și:

Interventia de alungire a penisului se caracterizeaza prin desprinderea chirurgicala partiala a ligamentului suspensor al penisului care il fixeaza de pubis. Interventia se realizeaza sub anestezie generala. Insa dupa aceasta operatie performanta erectiei este mai slaba si pacientul trebuie sa se informeze foarte bine inainte de a alege operatia de alungire a penisului

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.